2777
2789
عنوان

تالاسمی مینور دارم میشه بیایید

98 بازدید | 18 پست

دکتر گفت عمرا هیچ ذخیره آهنی نداری و فقر شدید آهن داری 

موهام مشت مشت میریزه و همیشه در شدت غش کردن حالم خرابه و فشارم پایینه و رنگم پریده 

چیا بخورم اوکی شم؟دکترم بهم قرص فرفورت دئودنال هر دوازده ساعت و روزی یدونه فولیک اسید داده 

مینور بخاطر بیماری ارثی بودنش قابل درمان گفت نیست و فقط میتونیم با قرص کنترلش کنیم

حالا چیکار کنم ذخیره آهنی بدنم بره بالا چیا بخورم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مینور تالاسمی هستم هرروز یدونه قرص آهن و یدونه فولیک اسید ۵میخورم دکتر بهم گفت تا آخر عمرت باید بخوری من مامانم کمخونی داشت ارثیه 

اگه میتونی قرص آهن خارجی بخور عالیه من دوران بارداریم میخوردم قشنگ بدنم گرم میشد 

منم مینورم تازه فهمیدمولی مینور فقر آهن مهم نیست هموگلوبین مشکل داره ما همیشه باید فولیک اسید بخوریم

اره میگن رسوب میکنه ولی من آهن بدنمم کمه مجبورم یچیزی بخورم اهن ام اوکی بشه 

همینطوریش رو به موتم تو اوج جوونی اینم شانس ماست مینور از کجا دراومد اخه

منم مینور تالاسمی هستم هرروز یدونه قرص آهن و یدونه فولیک اسید ۵میخورم دکتر بهم گفت تا آخر عمرت باید ...

منم دقیقا مامان بیچارم داره و بمن ارث رسیده 

من خیلی ریزش مو دارم و اصلا کم نمیشه نمیدونم چیکار کنم