2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که از مال دنیا بی بهره نموندن!

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بریدم عزیزم هیچ دلخوشی ندارم. داداشم کلی درس خونده خدمت رفته کار میکنه نمیتونه ازدواج کنه چون ...

می دونم سخته حق داری آجی ...

اما حقوق داداشت چقدره ؟ نمی تونه خونه رهن کنه ؟؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

منم دورمو ميبينم همش حسرت ميخورم 

صب تا شب سركار ميرم با شوهرم همش خرج ميشه و كم مياريم 

از اون طرف خواهرم سركار نميره شوهرش ماهي ٢٠ميليون ميده بهش 

بعد با زنداداشم ميگن بيايد بريم خريد من بايد خويداشونو تماشا كنم و توان خريدشو ندارم

خيلي ناراحت ميشم بهشونم بگم نمبام ناراحت ميشن😔

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
می دونم سخته حق داری آجی ... اما حقوق داداشت چقدره ؟ نمی تونه خونه رهن کنه ؟؟

عزیزم میگم هیچی نداره از کجا بیاره صد میلیون پول رهن بده؟؟؟

ماهی دو و خورده ای میگیره هیچ جا کار نیست تازه این شغلشم ثابت نیست

خوش به حال کسانی که اگه پول ندارن سلامتی رو دارن که از همه چی بهتره

هرکی هرچی نداشته باشه بنظرش اون بهترینه

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
عزیزم میگم هیچی نداره از کجا بیاره صد میلیون پول رهن بده؟؟؟ ماهی دو و خورده ای میگیره هیچ جا کار نی ...

چرا اصاب نداری آجییی خواستم کمکت کنم 💜😞

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

منم دورمو ميبينم همش حسرت ميخورم  صب تا شب سركار ميرم با شوهرم همش خرج ميشه و كم مياريم  ...

عزیزم منم خیلی حسرت میخورم اطرافیانم رو میبینم.

میدونی بیکار ننشستم خیلی زحمت کشیدم درس خوندم الانم کار میکنم. اما اطرافیان یک دهم منم زحمت نکشیدن اما به همه چی رسیدن.

نمیدونم عدالت خدا کجاست

اینکه میگه از تو حرکت از من برکت کجاست پس؟

بقول تو یا باباشون بهشون میده یا شوهراشون

دقت کردین ثروتمند شدن ب کارنیست؟!!

بخدا كه نيست 

ما هردو سركار ميريم وقت ازاد و تفريح و سفر نداريم 

اما شوهر خواهرم پدرش

براش خونه خريده 

ماشين گرون 

پول داده ساخت و ساز كنه 

يه هايپرم داده دستش براش كار ميكنن فقط پولشو مديريتشو ميگيره 

يكي هم مثل من پدر شوهرم پولداره اما هزار تومان هم خرج عروسيمون نكرده و ختي سرمون كلاه گذاشت تو به كار شراكتي پولمونو بالا كشيد برد😕

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))