2777
2789
عنوان

چرابعضیا اینجورن

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 131 پست
گفت بهش گفتم تهرانیا فلان کارو میکنن اسمشم گذاشتن پیشرفت؟ نه خداروشگر من جاری ندارم

ن فدات ظاهرا نگفته بهش

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون بد میگن عزیزم.من به جای جاریش ناراحت میشم  اخه چکار به حقوق پدر جاریش داره

خب اره . قبول ولی خیلی ها توی تهران فکر میکنن ماها توی شهرستان خیلی اوضاعمون داغونه

خیلیها توی شهرستان امکاناتی رو دارن که خیلی از  تهرانی ها خوابش رو هم نمی‌بینن.  حالا منطورم اون چند تا منطقه لاکچری نشین تهران نیست ولی خداروشکر شهرستانها هم خیلی امکانات خوبی دارن 

پدرم توی شهرستان ویلای خییییلی بزرگ داره

و برادر و خواهرام همه توی مناطق خیلی خوب تهران خونه های ۱۵۰متر ب بالا دارن

ولی جونشون درمیره برا یلحظه ک بشینن توی حیاط زیر درختای باغ

هیچوقتم ندیدم ب کسی فخر فروشی کنن

جاریتو ولش کن حالش خوب نی

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
ممنونم عزیزم تشریف بیارید در خدمت باشیم منتها تو فصل بهار و یا تابستون زمستوناش و پاییزش خیلی سرده

ممنونم مهربونم دوستی دارم تبریزخیلی خانومه💗😘مثل شما ان شالله هرچی می خواهی ب دست بیاری

من اصلا بهش بدی نکردم تازه کم وکسری هایی ک برام گذاشتن وبرای اون جبران می کردم 

تو خوبی کن و در دجله انداز

ولش کن محل نده

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

بچه من یه چیزی بگم بیاین از خودمون شروع کنیم

من اصلا در مورد چیزهایی که دارم  صحبت نمیکنم

چون بچه ها با هر نیتی صحبت کنیم به طرفمون حس فخر فروشی القا میشه

به خدا من نه سالگرد ازدواج و نه تولد خود و همسرمم و نه بیرون جایی و و یا رستورانی رفتیم هیچکدوم اصلا تو اینستا استوری نمبکنم درسته این کارا که عکس بگیریم و ثبتش کنیم فخر فروشی نیست

ولی به خدا شاید یکی شوهرش مثلا سالگرد چیزی نخریده  ناراحت میشه  دلیل اه کسی نشیم لطفا

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

نميدونم جزييات حرفاي جاريتون چي بوده كه شما انقدر عصباني هستيد اين رو هم متوجه هستم كه كلمه شهرستان به اشتباه هميشه براي پايين اوردن سطح اجتماعي زندگي اشخاص استفاده شده،درصورتي كه تهران هم خيلي جاي خاصي نيست

اما درست نيست با مقايسه حقوق پدر ايشون يا متراژ خونشون مقابله به مثل كنيد

از كجا آمده ام،آمدنم بهر چه بود
بچه من یه چیزی بگم بیاین از خودمون شروع کنیم من اصلا در مورد چیزهایی که دارم  صحبت نمیکنم چون ...

منم عکس نمیزارم اصلا اهل مراسم وبزن وبریروبپاش نیستم خیلی ساده می گیرم