2777
2789

عذاب میده عذاب میده 

که خودت خودکشی کنی

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

برو بینمممممممممممممم 🤨🤨🤨

برو هاااااااااااااااااااااااااااااااااا 

بروووووووووووووو 🤨🤨 میزنمتاااا

شاید فقط باید خودم رو به "یه لیوان چای" برسونم و به هیچ چیز فکر نکنم. 

برو بینمممممممممممممم 🤨🤨🤨برو هاااااااااااااااااااااااااااااااااا بروووووووووووووو 🤨🤨 میزنمتاااا

بزن شاید حالم خوب شد

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دیشب تاوقتی خوابم ببره به انواع روش خودکشی فکرکردم چون دیگه قلبم  کشش مقابله بادرد روحی وعذاب هایی که اطرافیان بهم میدن رونداره اینم بگم دیگه اعتقادی برام نمونده وبه بهشت وجهنمم متاسفانه معتقدنیستم معلوم نیست کی بزنه به سرم وتمومش کنم  ناامیدوخسته وبی انگیزه ام خیلی دقته دوپامین توبدنم ترشح نشده  باهمه دلم میخواددعواکنم خیلیم زودعصبی میشم 

منم تو همین مرحله.نمیدونم تا کی میخاد صبرمو امتحان کنه.کاش تموم کنه من دیگه به سیاهی مطلق رسیدم

منممم

واقعا دیشب تاوقتی خوابم ببره به انواع روش خودکشی فکرکردم چون دیگه قلبم کشش مقابله بادرد روحی وعذاب ...

منم به اون دنیا اعتقاد ندارم دیگه

هر کار میکنی

خودکشی نکن

میدونی خدا داخل قرآن چی میگه؟ میگه مثال خلقت این دنیا مثل اینه که نور الهی داخل یه چراغه و اون چراغ داخل شیشه است و نورش روی صفحه میفته و اون نور همون زندگی و این دنیا است. وقتی عمر این دنیا تموم بشه تازه میفهمیم اصلا این دنیا همش الکی بوده و مهم فقط اعمال و افکار و رفتار ما بوده که در ارتباط با این زندگی کوتاه، چیکارا میکنیم.

پیامبر اکرم(ص) الناس نیام فاذا ماتوا انتهبوا: مردم خوابند پس وقتی بمیرند بیدار شوند

پس عزیزم بخاطر این دنیا و زندگی فانی، در حق خودت ظلم نکن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چه سود از این سکوت و آه از این صبوری

قشنگ عذاب میده

بزن شاید حالم خوب شد

عجبااا🥲

خدايي جاي من بودي چیکار میکردي،‌با این بدبختي و عذاب دارم ادامه میدم. شعارم این نیست که از تو بدبخترم، ولي اگه منم با این همه راهي که طي کردم و عذاب کشیدم یه قدم مونده باشه فقط، بعد بیام خودمو بکشم انصافه؟

شاید فقط باید خودم رو به "یه لیوان چای" برسونم و به هیچ چیز فکر نکنم. 

منم به اون دنیا اعتقاد ندارم دیگه

خیلی بده که چنین حسی داریم قبلا ازترس جهنم بهش فکرنمیکردم اماالامیبینم خدا هم پیداش نیست کلا انگیزه زندگی کردن ندارم کاش بازمیترسیدم ازاتیش جهنم وبخش باورداشتم

عجبااا🥲خدايي جاي من بودي چیکار میکردي،‌با این بدبختي و عذاب دارم ادامه میدم. شعارم این نیست که از ت ...

تحمل کردن خیلی سخته امیدوارم خدا با هیچ کس رو لج نیوفته

چی میگی دختر 😡اگ حرف از سختی و گرفتاری مشکلاته بیا تا صبح فردا واست بنویسم از خودم کمه 

این چ حرفیه خودکشی!! 

یلحظه ب دل پدر و مادرت فکر کردی؟؟

تازه تو تایپ هاتم دیدم از مشکلات عصبی گفتی 

دلیل نمیشه ب این چرت و پرتا فکر کنی

خدا کلا هم خودش خیلی فوق تصور صبوره و هم صبر کردنو خیلی دوست داره

تو قرانم گفته که تو سختیا از صبر و نماز کمک بگیرین

استعینوا بالصبر و الصلوه

برای هیچ بنده ایم نعوذبالله از روی ظلم و لجاجت سختی پیش نمیاره ، اینها بخشیش تاثیرات کارها و تصمیمات و انتخابهای خودمونه که بعدا به ناحق میندازیم گردن خدا ، بخشیم امتحان و حکمت خودش

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷