2777
2789
عنوان

کدوم این پارچه ها خوشگلن عکس

242 بازدید | 19 پست

لینک عکس توی امضامه روشونگه دارید بازکردن رو بزنید  ببینید.

واسه شب یلدا کت و سارافونی میخواستم اون طرحداره کتی بشه اون زیریش ساده بشه سارافون

https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۵۱۱۱۰_۰۹۳۴۵۶_m639.jpg چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اون گل قرمزه یلدایی تره

خوشگل میشه؟

میخواستم بعدا مهمونیای زنونه هم بتونم بپوشم

https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۵۱۱۱۰_۰۹۳۴۵۶_m639.jpg چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

سبزه

خیلی دو دلم بین سبز و قرمز موندم🥲🤣

خوشگل میشه؟میخواستم بعدا مهمونیای زنونه هم بتونم بپوشم

اره قشنگ میشه

زیریش سفید ساده،اینم ی جلیقه کوتاه بدوز ازش

با شلوار پارچه ایی

خیلی شیک‌میشه.

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه🌱✨️

خیلی دو دلم بین سبز و قرمز موندم🥲🤣

مرسومه که برای شب یلدا قرمز میپوشن اما قاعده که نیست از طرفی  من زیبایی رو به رسم و ترند و ... ترجیح میدم هم رنگ هم طرح پارچه سبز به مراتب زیباتر و شیک تر از قرمزه 

تازه پوست هندونه شب یلدا هم سبزه همچین بی ربط نیست😜

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

هردوش خیلی خوشکلنمتری چند؟

حالا یکیش که قشنگ تره رو بگو🤣

متری ۱۵۹ مخمل پورشه

حالا یکیش که قشنگ تره رو بگو🤣متری ۱۵۹ مخمل پورشه

بنظرم سبزه قشنگتره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕