2777
2789
عنوان

چرابعضیا اینجورن

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من یه چیزی بگم بیاین از خودمون شروع کنیم من اصلا در مورد چیزهایی که دارم  صحبت نمیکنم چون ...

افرین دقیقا

من تولدمو توی کشتی روی دریا گرفتم و شوهرم برام ماشین گرفت خواستی عکسشم میزارم

بعد جاریم تو خونه تولد گرفت و شوهرش براش شال گرفته بود

خداشاهده ۴۷تا عکس استوری واتساپ کرده بود

ولی من الانم ک الانه حتی ب خواهرامم نگفتم تولدم کجا بوده و چی کادو گرفتم

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
نميدونم جزييات حرفاي جاريتون چي بوده كه شما انقدر عصباني هستيد اين رو هم متوجه هستم كه كلمه شهرستان ...

اینو توی ذهن خودم مقایسه کردم شما اگه اینجابودید بافامیل من بلافاصله ب پولداری می شناختیدبعداینهابا اسم شهرستان منو میارن پایین

ریپلای نکن خوشم نمیاد بحث کنم. خیلی باهم فرق داریم

بیخیال خواهر

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
افرین دقیقا من تولدمو توی کشتی روی دریا گرفتم و شوهرم برام ماشین گرفت خواستی عکسشم میزارم بعد جاری ...

خب طبیعیه کار شما

اصولا اونایی که زیاد دارن ومیبینینن و این شرایط خوب رو دارن جار نمیزنن ولی اونی که یه بار توعمرش یه کاری کرده جار میزنه که همه ببینن

تو تاپیکای لاغری تگم کنید شاید تونستم دوستانمو کمک کنم
خب طبیعیه کار شما اصولا اونایی که زیاد دارن ومیبینینن و این شرایط خوب رو دارن جار نمیزنن ولی اونی ک ...

اره بخدا 

من اینجاهم زیاد گفتم ک با خانواده همسرم مخصوصا جاری هام خیلی خوبم

من لیسانس دارم و شوهرم اجازه کارکردن بهم نمیده و وضعمونم خیییلی ازشون بهتره

اونا با سیکلشون خیاطی میکنن و کار در منزل میگیرن و بزور خودشونو میرسونن

بعد ی شب ک دوتا فلافل نیخورن ۱۰۰تا عکسش ازش استوری میکنن

انقد دلم میسوزه براشون ک نگو

بخدا فقطم بخاطر اونا هیچوقت چیزی رو استوری نمیکنم