2777
2789
عنوان

چرابعضیا اینجورن

929 بازدید | 131 پست

نمیدونم چرا به هرکی مهربونی میکنم لگدمیزنه 

یعنی من خوبی نبوده ب جاریم نکرده باشم 

تهران زندگی میکنه توی یک خونه خیلی کوچیک ک من رفتم خفه شدم اما ب روم نیوردم من ازیک خانواده ی سرشناسم شهرستان وضع مالی خانوادگیم مرفه است 

خونه پدریم بزرگه 

اما روزی چیزی نگفتم 

اون همش میگه تهرانی ها اینجورن انجورن ماشهرستان بودیم می تونستیم خونه خوبی داشته باشیم و....

همش میگه کسی تهران خونه کسی نمیاد درصورتی ک من اصلاقصدنداشتم برم جایی بمونم همش تهران تهران میکنه

میگه تهران پیشرفته خدایش زندگی توی خونه کوچیک توتهران کجاش پیشرفته؟؟؟؟!من روزی حرفی نزدم اماهمش احساس برتری داره 

ولش کن بذار خوش باشه با تفکرات شخمی تخیلیش

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانی اصیل که نیست؟؟؟؟؟انقدر ندید بدیده انگار رفته پاریش یا مثلا کالیفرنیا تهرانم یه شهر

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود

جاریت چیز بدی نگفته که حقیقت رو گفته فقط 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
راسته ها خونه کوچیک تهرانو ادم بفروشه یه دونه خیلی بزرگشو تو شهرستان میشه خرید

حرف چرتیه

الان همه خونه ها تو شهر های بزرگ نجومیه

پایین شهرم که تو تهران وسعت زیادی داره

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
راسته ها خونه کوچیک تهرانو ادم بفروشه یه دونه خیلی بزرگشو تو شهرستان میشه خرید

اخه اگه شهرستان بود ک نمی تونست جای خوبی باشه 

نهایت بهترمیشداما باحقوق رنج پایین نمی تونستن پدرش یک کارمند ساده است ک حقوق همسرمن بیشترشه