2777
2789
عنوان

چرابعضیا اینجورن

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 131 پست
کجاش حقیقته؟ کی گفته شهرستان اینجوره خونه پدری من الان چندمیلیارده وبزرگ وبهترین منطقه من روزی حرفی ...

عزیزم حرفش بی منطق نبوده همون قدر ک اون کلاس گذاشته الان شماهم پز دادی ...خاله من یه سه طبقه داره مشهد خیلی بزرگ ٣ میلیارد و خورده ای ..عموم یه خونه ١٠٠ متری داره تهران نزدیک ۵ میلیارد ....حقیقت و بپذیریم ..درسته شهرستانها الان گرونه اما بازم تهران گرونتره دیگه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریزمیگن خیلی قشنگه عزیزم😘💗🥰مهم خوشبختیته من میگم با این شرایط فخرمی فروشه انگار مادهاتیم این می ...

ممنونم عزیزم تشریف بیارید در خدمت باشیم منتها تو فصل بهار و یا تابستون زمستوناش و پاییزش خیلی سرده

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
دقیقا  دخترخاله شوهرم ده سالشه اومد خونمون گفت خاله شماچطوری توی خونه راه میرید انقدرخونتون کو ...

حالا اون میگی بچس.ولی این از قصد داره میگه

تو تاپیکای لاغری تگم کنید شاید تونستم دوستانمو کمک کنم
دقیقا  دخترخاله شوهرم ده سالشه اومد خونمون گفت خاله شماچطوری توی خونه راه میرید انقدرخونتون کو ...

گلی من خودمم خونم کوچیکه اما قرارنیست تو سن بالابمونم اینجا میگم فخرمی فروشه توسن بالاخونه پدرش انقدرکوچیکه ومن رو شهرستانی حساب میکنه درصورتی ک من اصلاروزی ب کسی فخرنمی فروشم اصلانگفتم کیم چیم اصلا ادعانکردمه وقتی گفت باخودم ناراحت شدم 

تومیگی تهرانیا فلان کارو میکنن فلان چیزو کادو میدن اسمشم گذاشتن پیشرفت این تیکه نیست پس چیه؟ یا می ...

به جاریش نگفته گلم تو دل خودش گفته ولی اون خانم ک جاری استارتر بشه متلک انداخته و مثلا تحقیر کرده

ما توی ساری خونه اپارتمانی معمولی مون ۳.۵ میلیارد پولشه . چرا تعجب میکنین

ایشون بد میگن عزیزم.من به جای جاریش ناراحت میشم 

اخه چکار به حقوق پدر جاریش داره

طبق حرفای خودش ایشون فخر میفروشه به جاریش فخر خونه بزرگشونو یا میگه پدر جاریش کارمنده.

عزیز نکنه جاریشی😂😂😂

ایشون ک این حرفا رو ب جاریش نزده تو دلش گفته

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

ولش کن اون مجبوره برا کتمان کرد نداشته ها و عقده هاش با خودش ور ور کنه

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
عزیزم حرفش بی منطق نبوده همون قدر ک اون کلاس گذاشته الان شماهم پز دادی ...خاله من یه سه طبقه داره مش ...

کل خونشون میشه۱تومان 

خودشو وهمه چیشوبفروشن 

بازم ب مانمی رسن چراشهرستانی خطاب میکنن 

عزیز نکنه جاریشی😂😂😂 ایشون ک این حرفا رو ب جاریش نزده تو دلش گفته

گفت بهش گفتم تهرانیا فلان کارو میکنن اسمشم گذاشتن پیشرفت؟

نه خداروشگر من جاری ندارم

به جاریش نگفته گلم تو دل خودش گفته ولی اون خانم ک جاری استارتر بشه متلک انداخته و مثلا تحقیر کرده

بخدا جهازمن خیلی بود باکلی هدیه پدرم 

...

امامن بهش گفتم ایرانی بخری عیب نداره مهم خودتی حرف کسی مهم نیست ولی از اینکه یکی کوچیکم کنه خوشم نمیاد