2777
2789
چرا تا یه بحثی پیش میاد فرهنگا و پوششای کشورای دیگرو میکشید وسط؟اروپا ازاول همین بوده و هست ، ولی تو ...

اینا هزاران ساله که هست نه جدیده

نه هیچ چیزه دیگه ای...

قبلن پوشیده بود

الان بیشتر از قبل علنی شده....

ایرانم اول اولش دینش اسلام نبود

یعنی باید همونوجوری میموند؟مواردی که به نفع شماست پیشرفت خوبه

ولی تو چیزای دیگه بمونیم هزار سال قبل درسته

کشور های دیگه ام بیکارن افتادن دنبال ۴ تار موی جوونای ما

بحث ما بیفایده اس....

من یاد گرفتم هر کس هر جور دوس داره باید بپوشه بخوره و رفتار کنه

تا جایی که به کسی ضرر نزنه...

اما شما یاد گرفتید چون ۵۰ سال قبل چطور بوده باید الانم همینطور باشن

و چون به عده تشخصی دادن حجاب خوبه

پس باید همه رعایت کنن

.خدانگهدار

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید
من ن چادریم ن جلسه ای  تیپم متناسب کارمه  خونوادمه. کاری به کسیم ندارم هرکس هرجور مختاره ب ...

نه مشکل من دخالت بی مورده

مشکل من اینه نمیخواید ادمها رو با تفاوت ها بپذیرید

مشکل من اینه فکر میکنید 

هر کس تیپ متفاوت داره دنبال مردای شماست

خدانگه دار

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا هزاران ساله که هست نه جدیده نه هیچ چیزه دیگه ای... قبلن پوشیده بود الان بیشتر از قبل علنی شد ...

دقیقا بحث ما تهش به هیچ میرسه چون نه شما بحث من و میفهمی نه من میتونم استدلالای شمارو حضم کنم ،روز خوش

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

عزیزان اینجا ایرانه فرهنگ عقاید خاص خودشو داره.نمیشه بااروپا مقایسه اش کرد.اینجا یک کشور اسلامیه.دین داره عقاید داره قوانین خاص خودشو داره.وقتی تو ایران زندگی میکنیم باید به قوانین احترام بزاریم.همونجوری که اروپا قوانین خودشو داره و سرپیچی ازشون جرمه.تو کشور ماازاول رو دین حساس بودن رو حجاب حساس بودن.قبلا چرا جرم وجنایت وخیانت و هرزگی کم بود؟چون پایبندتر بودیم به دین وحجاب وحیا وغیرت.الان به لطف سیاست های غرب که هدفشون فروپاشی پایه واساس خونواده بود غیرت مردا بر باد رفته حیا وحجاب متاسفانه کم شده.خیانت وفساد که هرروز میشنویم.بله عقاید هرکس به خودش ربط داره ولی بعضی چیزها فقط به خود طرف مربوط نمیشه به جامعه مربوط میشه

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
چرا تا یه بحثی پیش میاد فرهنگا و پوششای کشورای دیگرو میکشید وسط؟اروپا ازاول همین بوده و هست ، ولی تو ...

منو ریپلای نکردین ولی

اروپا از اول همین نبوده.

فیلما قدیمیشونو  میبینیم و یا فیلمای قدیمی انگلیسی لباسای پوشیدی دارن.و کسیکه لباس باز میپوشیده زنه خوبی نبوده معمولا و مرداشون ذوق میکردن.مثه ایران.ولی خب ایران یا هر کشوری داره میره به سمت بیحجابی 

فیلم اسکارلت که معروفه دیگه

الان چرا شما داری خودتو میکشی بیخیال شما هر طور دوس داری باش قرار نیس همه عقاید شمارو قبول کنن

ایشون همه چی و انگار به خودش گرفته جبهه گیریشم فکرکنم بخاطر اونه زیاد بحث نکن بنظرم ما هرچی بگیم به نظر ایشون خانم جلسه ای هستیم و تو ۵۰سال پیش گیر کردیم 😏😐😂

نه مشکل من دخالت بی مورده مشکل من اینه نمیخواید ادمها رو با تفاوت ها بپذیرید مشکل من اینه فکر میکن ...

خدا  نگه داره. اونوقت خدا کیه برای شما؟؟ که میگین هرجور دوس دارم باید ال کنمو بل کنم  اونوقت بگین  خدا نگه دار

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
ایشون همه چی و انگار به خودش گرفته جبهه گیریشم فکرکنم بخاطر اونه زیاد بحث نکن بنظرم ما هرچی بگیم به ...

🤣😂🤣😂☺️

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
منو ریپلای نکردین ولی اروپا از اول همین نبوده. فیلما قدیمیشونو  میبینیم و یا فیلمای قدیمی انگ ...

درست میگی حتی غرب و اروپاام ازاول پوشیده نبوده اره دیدم فیلمشو ، ولی خیلی وقته واسه اونا تاحدودی جا افتادس 

منو ریپلای نکردین ولی اروپا از اول همین نبوده. فیلما قدیمیشونو  میبینیم و یا فیلمای قدیمی انگ ...

حتی ملکه انگلیس وقتی جلسات یا جشنهایی و که برپا میکنه همه موظفن لباس پوشیده بپوشن استین بلند دامن زیر زانو. و خیلی قوانین دیگه که باید درمورد ظاهرشون رعایت بشه

عزیزان اینجا ایرانه فرهنگ عقاید خاص خودشو داره.نمیشه بااروپا مقایسه اش کرد.اینجا یک کشور اسلامیه.دین ...

خب مسیحیا یا هر دینی که در اروپا یا هرجای دیگه هست اول حجاب داشتن و مستندا نسون میده که مثه ایرانیا که سنگسارو همش ازش دم میزدن اونا هم بخاطر بیحجابی و برهنگی زناشون دار میزدن یا زنده به گور میکردن نه فقط عربا همین اروپاییا بودن.ایرانیا از پیشینه ی اروپا خبر ندارن و فقط برهنگیه الان اروپا رو مثال میزنن

خب مسیحیا یا هر دینی که در اروپا یا هرجای دیگه هست اول حجاب داشتن و مستندا نسون میده که مثه ایرانیا ...

قراره همه مث هم باشیم؟!؟! 

حتی ملکه انگلیس وقتی جلسات یا جشنهایی و که برپا میکنه همه موظفن لباس پوشیده بپوشن استین بلند دامن زی ...

احسنت به شما.همین آمریکاییا هم لباساشون انقد برهنه نبوده.

مثه ایران کم کم اینطور شده.

ایران چون تو چشمه و اسلامیه انقد تو دهناس.وگرنه لبنانو چرا بهش هجوم نمیبرن که حجابو بیحجاب پیشه همن.

فرهنگ ایرانی مثه بعضی از فرهنگا داره کمرنگ میشه.