2777
2789
خدا  نگه داره. اونوقت خدا کیه برای شما؟؟ که میگین هرجور دوس دارم باید ال کنمو بل کنم  اونو ...

خدا من اونی که منو ازاد افریده

بهم گفته از روی ظاهر کسی قضاوت نکن

و فقط خودت رو قبول نداشته باش

تو کار دیگران دخالت نکن چون تو هنوز نمردی بفهمی دینت درسته یا نه

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت به شما.همین آمریکاییا هم لباساشون انقد برهنه نبوده. مثه ایران کم کم اینطور شده. ایران چون تو ...

درسته ،ایرانم بخاطر خیلی از مسائل چون تو معرض توجه و ازطرفی یکی از دشمنای بزرگ امریکاس همه  وره دارن خرابش میکنن چه فرهنگی چه سیاسی و چه اقتصادی ،ولی متاسفانه یسریا فقط تا نوک بینیشون و میبینن

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
خدا من اونی که منو ازاد افریده بهم گفته از روی ظاهر کسی قضاوت نکن و فقط خودت رو قبول نداشته باش ت ...

همون خدایی که مارو ازاد افریده فرموده به کتاب من عمل کنین .گفته اگر منو قبول دارین ائمه رو باید اطاعت کنین.اقا اخوند و ائمه به کناراصلا.قران رو که قبول داریم بریم بخونیم سوره های نسا نور.درمورد پوشش چی گفته درمورد حیا غیرت

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
همون خدایی که مارو ازاد افریده فرموده به کتاب من عمل کنین .گفته اگر منو قبول دارین ائمه رو باید اطاع ...

👌👌👌👍👍

همون خدایی که مارو ازاد افریده فرموده به کتاب من عمل کنین .گفته اگر منو قبول دارین ائمه رو باید اطاع ...

ببخشید شما مگه از اون دنیا اومدی که انقدر با قطعیت راجب درست بودن اسلام حکم میدی

بابا ۱ درصد فکر کن غلطه چرا همه رو میخوای بکشونی سمت خودت

اصلن بهشت جای ما نیست

خودت برو بسلامت دیگه چیکار ما دارید

چرا بحث هر چی میشه ربطش میدی به حیا و حجاب...

فقط روزی یک بار بگید به من چه؟؟؟

خواسته زیادیه اینکه میگیم دینتون برای خودتون

ما با شما کار نداریم شمام دس از سر ما وردارین

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید
همه که عملی نیستن 

خوب اون هشتاد درصد که عملی هستن رو بذاریم کنار 

تعداد خوشگلای قدیم و جدید مساوی میشن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

همیشه چیزهای بی ارزش خیلی راحت در دسترس عموم قرار میگیرن.چرامن باید خیلی راحت خودمو در معرض نگاههای مسموم مردها قرار بدم.اینقدر بی ارزشم؟؟

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
چرا تا یه بحثی پیش میاد فرهنگا و پوششای کشورای دیگرو میکشید وسط؟اروپا ازاول همین بوده و هست ، ولی تو ...

اتفاقا اروپا درسته مورو نمیپوشوندن ولی زیر دویست ساله کهبه این صورت برهنگی رواج پیدا کرده فیلمای قدیمی رو که از داخل شهرهای کشورای مختلف گرفتن ببینید 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
ببخشید شما مگه از اون دنیا اومدی که انقدر با قطعیت راجب درست بودن اسلام حکم میدی بابا ۱ درصد فکر کن ...

عزیزجان من نمیدونستم شما کلا اسلامو قبول ندارین .خوب این دیگه بحث جداگانه ایه...

اتفاقا اروپا درسته مورو نمیپوشوندن ولی زیر دویست ساله کهبه این صورت برهنگی رواج پیدا کرده فیلمای قدی ...

بله عزیزم من منظور فرهنگ همین چند سالشون بود وگرنه خودم فیلمای قدیمیشون و دیدم که اوناام به پوششون اهمیت میدادن

ببخشید شما مگه از اون دنیا اومدی که انقدر با قطعیت راجب درست بودن اسلام حکم میدی بابا ۱ درصد فکر کن ...

همونطوری که از ما میخواین یه درصد فکرکنین غلطه ما هم از شما میخوایم یک درصد فکر کنین درسته!خواسته منطقی نیست آیا؟؟!!

عزیزم کسانی که بدون پیش داوری نکردن و واقعا دنبال حقیقت بودن با هرملیت و نژادی وقتی راجع به همه دین ها تحقیق کردن اسلام رو انتخاب کردن بهتره بجای پیش داوری بیشتر مطالعه کنی و بیشترین دین رو به رشد حتی تو اروپا هست اونم توجایی که خیلی ها تا ته بی پوششی رفتن و بعد حجاب رو انتخاب کردن حتما دلیلی بوده 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
عزیزم کسانی که بدون پیش داوری نکردن و واقعا دنبال حقیقت بودن با هرملیت و نژادی وقتی راجع به همه دین ...

باشه گلم اره اسلام درست

مال شما

چه اصراری دارید همه رو مثل خودتون کنید؟؟؟؟؟

همونطوری که از ما میخواین یه درصد فکرکنین غلطه ما هم از شما میخوایم یک درصد فکر کنین درسته!خواسته من ...

باشه گلم اره اسلام درست

مال شما

چه اصراری دارید همه رو مثل خودتون کنید؟؟؟؟