2777
2789
لوازم آرایش ها خیلی با کیفیتن تبدیل او لو به هلو😐

بخدا یه کانسیلرو هایلایتر و لنز چهررو ازاین رو به اون رو میکنه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

دقیقا🤣من میرم بیرون میگم اوه من چقد سلوم پیش اینا 🤧

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه دختره رو بردن کشتن و حالا هر چیز دیگه ای.... یعنی چون یه دختر کشته شده باید بگیم  زنا ع ...

من فرقی بین دخترو پسر نذاشتم  

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
شما منظور منو متوجه نمیشید😅😅این که شلوارتو یه متر بکشی بالا و پات معلوم باشه..این که مانتوت جلو با ...

عزیزمبحث با این افراد فایده ندارد خودتونو خسته نکنید بهتره .انرژیتون روبذارید برای افرادی که به بلوغ عقلی رسیدن

شما منظور منو متوجه نمیشید😅😅این که شلوارتو یه متر بکشی بالا و پات معلوم باشه..این که مانتوت جلو با ...

من بهش میگم حق انتخاب

بهش میگم اختیار لباس پوشیدن

بهش میگم تفاوت سلیقه و دیدگاه

مسئله من اینه چرا تا بحث زیبایی و تیپ میشه

بحث لخت بودن و نبودن میاد وسط

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید
بعضیام خب خدادادی خوشگلن..دیگه رو چشمت که نمیتونی میکاپ کنی مدلشو تغییر بدی😁

چرانمیتونی.این همه عمل پلک و درشت کردن چشمها پس برا چیه

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
من بهش میگم حق انتخاب بهش میگم اختیار لباس پوشیدن بهش میگم تفاوت سلیقه و دیدگاه مسئله من اینه ...

چون الان ۸۰درصد دخترا زیبایی و تواین میبینن که بیشتر خودشون و به نمایش بزارن

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

علم پیشرفت کرده اونموقع بلد نبودیم چجوری ارایش کنیم و تیپ بزنیم  الان تو اینستا کلی اموزش ارایش و استایل های مختلف هست که میشه ایده گرفت

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
من بهش میگم حق انتخاب بهش میگم اختیار لباس پوشیدن بهش میگم تفاوت سلیقه و دیدگاه مسئله من اینه ...

خب برا اینکه ما داریم تو جامعه ای زندگی میکنیم ک هر کسی لخت تر باشه بنظر بقیه کلاسشو تیپش بالاتره عزیزم...بحث انتخابو این چیزا نیست

چون الان ۸۰درصد دخترا زیبایی و تواین میبینن که بیشتر خودشون و به نمایش بزارن

به نمایش گذاشتن دیگه چیه؟؟؟؟؟؟

الان اروپا همه خودشون رو به نمایش گذاشتن؟؟؟

این مزخرفات چیه

یکی دوس داره پوشیده باشه یکی نه

خوبه اونام به چادریا بگن 

اینا واسه این چادر پوشیدن

که از زیر چادر هر کاری دوس دارن انجام بدن....

تا حالا دید سر بحث حجاب و ....

یک بار اول یکی به چادر گیر بده

همه اول محجبه ها و چادرها شروع کننده  هستن

چرا نمیخوایید باور کنید تیپ یه چیز شخصیه

اگر شما ترجیح میدی پوشیده باشید

بقیه ترجیح میدن لخت باشه

ربطشو نمیفهمم به بقیه..

چرا همه جا سرک میکشید

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید
به نمایش گذاشتن دیگه چیه؟؟؟؟؟؟ الان اروپا همه خودشون رو به نمایش گذاشتن؟؟؟ این مزخرفات چیه یکی دو ...

الان چرا شما داری خودتو میکشی بیخیال شما هر طور دوس داری باش قرار نیس همه عقاید شمارو قبول کنن

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید