2777
2789
منظورم شما نیست اما بخدا یه چرخی توی همین سایت بزن ببین چند ردصد وقتی راجب تیپ و حجاب حرف میزنی چجور ...

همیشه سعی کردم کس رو قضاوت نکنم و دل نشکنم اما شاید اگر خودتونو جای بقیه بذارین بتونین بیشتر درکشون کنید تو قرآن میگه بعضی آدما بخاطر این مجازات میشن که ی چیزایی رو میبینن و بی تفاوت هستن شاید اوناهم ازین میترسن البته باکسی که به‌زور میخواد نظر خودشو با هر لحنی مطرح کنه مشکل دارم

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم شما نیست اما بخدا یه چرخی توی همین سایت بزن ببین چند ردصد وقتی راجب تیپ و حجاب حرف میزنی چجور ...

منم همین طور😍😘

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
عزیزم😍 فدات بشم دوست جونم😙دختر نچرال و طبیعی مثل ما خیلی کم پیدا میشه🤗 من تو یه شهرستان کوچیک ه ...

قربونت برم عزیزم😍 دعا کن من لاغر بشم منم گشنگ شم🙈

همه ی زیباییمو تو لاغر شدنم میبینم.😢

آره واقعا بخدا خیلی وقته تو خیابون دختر خوشگل ندیدم،

از بس همه داف و پلنگ شدن و جزییات چهرشونو غیر عادی کردن

آدم حیرون میمونه، هیکلاشونم که هیچی نگم همه پاهای چاق و شکم گنده نمیدونم با چه اعتماد بنفسی مانتو جلو بازم میپوشن؟ تیپام همه تکراری، تیشرت و شلوار و مانتو جلو باز، یه استایل خاص ندیدم

مگه اینکه طرف دیگه شلوارش خیلی کوتاهتر از حده یا یه بلای عجیب غریب سر خودش آورده جلب توجه کنه.

بخدا یه دوستی داشتم خیلی خوشگلللللل بود خیلییییییی مدل عروسه. بعد بینیش اصلا ایراد نداشت طبیعی و زیبا

رفت عمل کرد بازم خوشگل بود بعدش رفت گونه و زاویه فک و لبشو پروتز کرده دیگه قشنگ نیست واقعا.

کاش قبل از اینکه این بلاهارو سر خودمون میاوردیم یکی آینده رو نشونمون میداد.☹️

قربونت برم عزیزم😍 دعا کن من لاغر بشم منم گشنگ شم🙈 همه ی زیباییمو تو لاغر شدنم میبینم.😢 آره واقع ...

عزیزدلم تو با این قلب مهربونی که داری معلومه همه جوره خوشگل و تو دل برو هستی😍😍😍

دیدی چقدر چهره ها کپی هم شده؟

اصلا تنوع نداره به قول خودت همه لبا پروتز و بینی ها عمل شده و خروار آرایش و مانتو جلو باز و ....

ولی مطمئنم یه زمانی این تیپ ها خز میشه😁

همیشه سادگی زیباست🙂😙😙😙

عزیزدلم تو با این قلب مهربونی که داری معلومه همه جوره خوشگل و تو دل برو هستی😍😍😍 دیدی چقدر چهر ...

وااااااااای فدات بچسبم خوبی از خودته😍🙈

خیجالت زده مان نومودی شوما😍🙈

دقیقا همینطوره ...

من حتی لباسای ساده مم بیشتر دوست دارم

دیرتر خسته میشم ازشون

یا یبار ناخن کاشتم البته دوبار، انقدر که یه جوری بودم هیچکدوم به ترمیم نرسید😐😁

انگار که یه چیز اضافه بهم چسبوندن

آرایش کردنو دوست دارم، ولی وقتی پاکش میکنم حس میکنم قشنگ‌ترم... با اینکه این حسمو فقط برا خودم دارم و اعتماد بنفسم خیلی پایینه ... :(

توی این تاپیک در مورد خیلی چیزا بحث شد

لازم دونستم که یه چیزی رو بگم...

زیبایی توی این زمونه یعنی عمل و آرایش...

کاش قبل از هرکاری ما فرهنگشو یاد میگرفتیم، کسی نمیگه به خودمون نرسیم همه مون زنیم و یه جورایی نیاز داریم که دیده بشیم، نیاز داریم بهمون توجه شه، نیاز داریم تو هرجمعی بهترین باشیم.

ولی واقعیت اینه که حتی با وجود اینکه ایرادای صورتمونو با عمل برطرف میکنیم ولی بازم اعتماد بنفس اینو نداریم بدون آرایش بیرون بریم. بنظر من برای یه خرید ساده، یه تا سر کوچه رفتن، رفتن به باشگاه، از باشگاه برگشتن به خونه، این چیزای کوچیک و جزیی چرا کلی وقت پای آرایش کردن بذاریم؟؟؟ که چی بشه؟؟؟

هر چیزی جایی داره، برای مهمونی، قرار، مراسمی، هرجایی که لازم باشه آرایش خوبه، ولی انصافا ۶ صبح وقتی میای کوه، اومدی ورزش، اومدی که پوستت از اون هوای تازه لذت ببره، چرا باید آرایش کنیم؟

وقتی میری باشگاه منافذ پوست باز میشه دوست دارن نفس بکشن چرا ما باید جلوشو بگیریم؟؟؟ میریم خرید، واقعا هدفمون خریده؟؟؟ پس لنز و مژه ی فلان و بهمان چیه؟؟؟ هیچوقت همچین چیزایی رو درک نکردم واقعا ...

همین کشورای اروپایی رو مثال زدین، همین حالاشم که آزادانه لباس میپوشن دقت کنین کدومشون موقع خرید، توی خیابون، موقع ورزش، حتی لب ساحل، موقع عروسیشون آرایش هایی شبیهه آرایش ما دارن؟

جز سلبریتی هاشون و یه عده ی خاصی که بخاطر شغلشون مجبورن که لباسای آنچنانی و آرایش های آنچنانی داشته باشن.

ما هیچ کدوم از اینا رو ندیدیم و درک نکردیم، فقط کور کورانه داریم تقلید میکنیم... حس میکنم جامعه مون روز به روز مریض و مریض تر میشه... مثل یه سیب سرخی هستیم که از درون گندیدیم...

با این رنگ و لعابا فقط داریم ظاهرمونو حفظ میکنیم...

همین کشورای اروپایی رو مثال زدین، همین حالاشم که آزادانه لباس میپوشن دقت کنین کدومشون موقع خرید، توی ...

کاملا حرفاتون درسته واقعا چرا ی خانم نباید خودشو همونجور که هست قبول داشته باشه بدون آرایش بخواد جاهایی که شما مثال زدی بره برای چی باید همه ش به این فکر کنیم که چجوری به نظر میایم چون خودم که به جز سنگینی آرایش چیز دیگه حس نمیکنم اطرافیان میخوان ببینن دیگه 

بیایین خودمونو دوست داشته باشیم 

کاملا حرفاتون درسته واقعا چرا ی خانم نباید خودشو همونجور که هست قبول داشته باشه بدون آرایش بخواد جاه ...

خود من خیلی اعتماد بنفس پایینی دارم، مخصوصا اوایل ازدواجم چون هرجا میرفتیم توجه فامیلای شوهرم به من بود اصلا نمیتونستم بدون آرایش باشم، بعد کم کم با خودم کنار اومدم خونه ی مادر شوهرم اینا وقتی فقط خودشونن گاهی اوقات آرایش نمیکنم و گاهی هم حوصله داشته باشم به خودم میرسم، ولی وقتایی که آرایش ندارم و مهمون دارن همش حواسم به خودمه، نگن چشاش فلانه، نگن ابروهاش اینجوریه، با اینکه قیافم به نسبت همه ی دخترای فامیلشون بهتره ولی هربار هم یه چیزی میگن که بدتر اعتماد بنفسم پایین میاد.  ولی هیچوقت این جاهایی که گفتمو آرایش نکردم. نه برای کوه، نه باشگاه، نه خرید. چرا وقتی میرم خیابون بخاطر نگاه ۴ نفر پوست خودمو داغون کنم... اینجوری نیست اینجور جاها آرایش نمیکنم به خودم نرسما، به جای اینکه مژه بذارم سرم میزنم، یکی دوسال پیش موهامو کراتینه کردم، ابروهام فیبروزه ولی خیلی طبیعی. بنظرم هر چیزی جایی داره. مهمونی و مراسم و دورهمی و عروسی و هرجایی که لازم باشه آرایش خیلی خوبه، ما دخترا عاشق آرایش کردنیم ولی نه به قیمت داغون شدن پوست و مژه و ...

کاملا حرفاتون درسته واقعا چرا ی خانم نباید خودشو همونجور که هست قبول داشته باشه بدون آرایش بخواد جاه ...

در مورد تیپم دیشب میخواستم یه چی بگم که خوابم گرفت.

ببین من کلاس رقص عربی میرفتم یه سری فیگوراشون که زاویه ۴۵ وامیسادیم پای جلو خم بود جوری که قسمت میانی بدن پوشیده باشه

قشنگی رقصش به این بود، به نحوه ی وایسادنش با اینکه این رقص خیلی رقص باز و.... و لباساشونم دیدین که چجوریه. ولی اونجارو میپوشونیم حتی توی وایسادنمون، اونوقت ما وقتی میخوایم لباس بپوشیم شلوار جینمونو تا بیخ و بن بالا میکشیم که اونمون بزنه بیرون. ما حتی برای بدنمون ارزش قایل نیستیم و اینکه به هرکسی اجازه ندیم به راحتی در دسترس نگاه و ... باشیم.

خلاصه حرف زیاده و ریشه ی همش توی کمبود اعتماد بنفس و بی فرهنگی و تقلید کور کورانه ست...

وااااااااای فدات بچسبم خوبی از خودته😍🙈 خیجالت زده مان نومودی شوما😍🙈 دقیقا همینطوره ... من ...

نه عزیزم حقیقته😍😍😍

معلومه خیلی مهربون و با کمالاتی😙😙

منمی تا حالا یه بار کاشت انجام ندادم😁همیشه تیپم ساده و زیبا هس

اتفاقا امثال من و شما اعتماد به نفسمون بالا هس چون برای خوشایند بقیه دست به هر کاری نمیزنیم🙂

و خودمونو همینطوری دوست داریم😍

بهت افتخار میکنم❤