2777
2789

غذاها رو سالم کنید. ماکارونی و برنج و نون کمتر

غذاهای گیاهی و گوشت و مرغ و ماهی و حبوبات بیشتر
سالاد بزرگ خوشگل و رنگی و رنگی
سیب زمینی سرخ کرده و غذاهایی که روغن می کشه ممنوع
غذای فست فود و هله هوله از بیرون ممنون!

کلاس شنا اسم بنویس بچه رو. یا با پدرش همین جوری برای فعالیت بره استخر. اونجا وزن اذیتش نمی کنه و می تونه فعالیت کنه.
در ضمن دکتر ببرش. 

به زودی در سن بلوغ با چاقی زیاد کل شخصیتش خراب می شه. 

از مشاور کمک بگیر. خیلی مهمه ها. با بچه سر خوردن و نخوردن اصلا دعوا نکن. فقط کارهای بالا رو بکن. 

امیدوارم گوش بدی به حرفام. 

الانم یه بشقاب پر خورد دومی رو با گریه وقهر نخورد ولی مطمئنم دوباره میخوره

آخی🤣💓

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاها رو سالم کنید. ماکارونی و برنج و نون کمترغذاهای گیاهی و گوشت و مرغ و ماهی و حبوبات بیشترسالاد ب ...

بعضی غذاها حتما باید ته دیگ سیب زمینی باشه مدرسه نیمرو میبره وپوره سیب زمینی هفته ای یکبار کوکو ماکارونی هفته ای یکبار اگه نباشه داد وبیداد وگریه میکنه 

شنا تابستون آموزشی رفت ترسید وقتی به عنیق رسیدن نرفت باباش نمیرسه صب تا شب کاره الان گفتم شبا برو ورزش با بابا پارک بدو پیاده روی زد زیر گریه که نمیرم خسته میشم هیچ جا نمیرم

بعضی غذاها حتما باید ته دیگ سیب زمینی باشه مدرسه نیمرو میبره وپوره سیب زمینی هفته ای یکبار کوکو ماکا ...

اذیتش نکن زیاد 

دلم سوخت براش

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بعضی غذاها حتما باید ته دیگ سیب زمینی باشه مدرسه نیمرو میبره وپوره سیب زمینی هفته ای یکبار کوکو ماکا ...

یعنی چی که شما بهونه می یاری داد و بیداد می کنه. من خودم بچه دارم. یک دونه از این هفته ای یک بار ماکارونی ها کم بشه اصلا بچه شاید متوجه نشه. کافیه آدم هی اعلام نکنه از این هفته دیگه ماکارونی نداریم. شما مادری. با آرامش بدون حرف زدن با بچه یک ذره یک ذره سیاست رو پیاده کن. 

الان یه جوری داری روایت می کنی که انگار هر قدمی برداری بچه مخالفت می کنه . ولی اینطور نیست. آشپزخونه دست شماست. تغییرات تدریجی انجام بده. اونم با شما همراه می شه.
در مورد استخر و قسمت عمیق 90 درصد بچه ها اینطور هستند. اینکه دلیل نمی شه که قطع بشه. بره توی آب فقط بازی کنه. یک کلاس اسم بنویس دوباره مبتدی. با مربیش جدا یواشکی صحبت کن که شنا هم یاد نگرفت نگرفت! فقط می خوام فعالیت کنه. پدرش هم هفته ای یک روز دیگه می تونه باهاش بره که.
بچه ای که اضافه وزن داره نمی تونه بدوه! شبا خانوادگی برید یه قدم بزنید. همین... بگذارید کم کم تحرکش زیاد بشه. 

ولی کاهش وزن 90 درصد غذاست و 10 درصدش تحرک. شما باید آشپزخونه و روش های آشپزی رو کم کم عوض کنی.

چون دیابت ارث داریم میترسم بعد اینکه اراده نداره چطور خدای نکرده مریض بشه نخوره

اینم هست خب 

استرس نداره؟ چون من خودم امتحان داشته باشم از استرس پرخوری میکنم

یعنی چی که شما بهونه می یاری داد و بیداد می کنه. من خودم بچه دارم. یک دونه از این هفته ای یک بار ماک ...

اخه از ظهر که داره مبخوره میپرسه شام چی داریم ظهر که میاد از مدرسه ناهار چی داریم کلا حرفش شکمه صبحونه خودش میگه چی بذار من زیادی بهش رو دادم الانم درموندم

اخه از ظهر که داره مبخوره میپرسه شام چی داریم ظهر که میاد از مدرسه ناهار چی داریم کلا حرفش شکمه صبحو ...

این بچه روانشناس می خواد. رابطه اش با غذا خراب شده.
شما بگو هنوز تصمیم نگرفتم. بعد هم سالاد بزرگ آماده کن. غذای سالم... 

دو سه سال وقت داری قضیه رو درست کنی. و گرنه برسه به بلوغ خیلی سخت تر می شه. الان همه ی تلاشت رو برای مشاور بردن یا جلوش ایستادن انجام بده. 

ولی باید با سیاست باشی. نباید با بچه در بیفتی. زیرزیرکی باید کارها رو بکنی. 

این بچه روانشناس می خواد. رابطه اش با غذا خراب شده. شما بگو هنوز تصمیم نگرفتم. بعد هم سالاد بزرگ آما ...

حرف حرف خودشه تو خونه ما واینکه دخترم کمبود وزن داره چطور او کم کالری بدم اون پر کالری؟

الانم چون گفتم با بابات برو پیاده روی کلا گفت نمیرم خسته میشم کلا لجبازه موهای سرم تو این ده سال سفید شد از دستش

حرف حرف خودشه تو خونه ما واینکه دخترم کمبود وزن داره چطور او کم کالری بدم اون پر کالری؟الانم چون گفت ...

ما همیشه غذا خوردنمون اینطوری هست. این اسمش کم کالری غذا خوردن نیست. اسمش سالم غذا خوردن هست.
من دیگه از صحبت با شما کم آوردم.. شما واقعا خودت لازم داری یکم فکرت و نگاهت به غذا و ارتباط با بچه رو عوض کنی. 

فعلا فقط سر جنگ با بچه برداشتی. اینجوری فقط کارو خراب تر می کنی.