بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فداتون بشم من 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اینجا بعضیا فکر میکنن جمع میبندیم اخه🤭🤭🤭
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
خدازیباست وزیبایی رادوست دارد.زیبابودن خوبه ولی زیاده روی خوب نیست حلقه ای دماغوپرسینگ های زیاداصلازیبایی حساب نمیشه یاموهاروهفت رنگ کردن همه چیزسادگیش خوبه
من از تبار زنهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام..
میکشم اره چون تا یه بحثی پیش میاد یه عده خانم جلسه ای میشن واسه اینکه بقیه رو به راه راست هدایت کن ...
من ن چادریم ن جلسه ای تیپم متناسب کارمه خونوادمه. کاری به کسیم ندارم هرکس هرجور مختاره بگرده ن بره پی شوهرای مردم شما مشکلت غرورته که نمیخای قبول کنی. قبولم نکن. اجباری نیس راحت باش
❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز و سالم بهم بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم دعا کنید
مگه باهاش درامد زایی میشه که میگی کلاهبرداری؟ همه قشنگی رو دوس دارن گرچه اعتدال بهترین کاره
اره به ازدواج میکشونن و خرجشون میوفته گردن مرد تا اخر عمر! و این کلاهبرداری تو روز روشنه
خلع قانونی داریم💔
پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
به نمایش گذاشتن دیگه چیه؟؟؟؟؟؟ الان اروپا همه خودشون رو به نمایش گذاشتن؟؟؟ این مزخرفات چیه یکی دو ...
چرا تا یه بحثی پیش میاد فرهنگا و پوششای کشورای دیگرو میکشید وسط؟اروپا ازاول همین بوده و هست ، ولی توایران نبوده ازوقتیم این افکار به اصطلاح روشن فکرانه اومد وسط خیانت بیشتر شد چون مردا زنای خودشون بادخترای هفت رنگ بیرون مقایسه کردن فحشا بیشتر شد تجاوز بیشتر شد هیزی و هاری مردا بیشتر شد من نه ادم چادری هستم نه محجبه ولی اینکه زنا و دخترا دارن به فرهنگمون و جامعمون لطمه میزنن ناراحتم البته نه همه ۵۰درصد ، غربم همینه قصدش که افکار دختر پسرا و کلا شستشو بده و خانواده های ایرانی و از هم بپاشونه با ماهواره و استایل غربی و خیلی چیزای دیگه که موفقم بوده
خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
من به عینه دیدم عروسی که سفید بود شب عروسی که صورتو شست زغال درخواست طلاق دادن مهریشم کامل گرف ...
بله متاسفانه
الان رسم های قدیم متوجه میشم چقدر به جا بود
کله سحر سر زده میرفتن در خونه دختره...
یا میبردنش استخر اینا
قبلا عجیب بود ولی الان حق میدم...
پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)