2777
2789
عنوان

تعریف شما از زن نانجیب و نجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 119 پست
استارتر عزبز ودلسوز من بیشترحرفهای شمارو قبول دارم ولی برخی رونه اگر  خانواده های ما یه خانوا ...

من از اسلام یاد گرفتم زن برای خودش درآمد داره وربطی به شوهر نداره

یاد گرفتم هر چند حضرت زهرا روحیه شون نبود تو جنگ شرکت کنن اما پیامبر با زن هایی که تو جنگ شرکت کردن مخالف نبود( زنانی که همراه پیامبر بودن تو جنگ ها و جانباز هم شدن نه برای پرستاری برای جنگیدن)

یاد گرفتم کار خونه بر عهده ی زن نیست و میتونم انجام ندم

یاد گرفتم برای بچه شیردادن میتونم پول طلب کنم

یاد گرفتم مهرمو همون اول طلب کنم

یاد گرفتم....

الان دقیقا اینارو مو به مو اجرا کنی بهت میگن بی حیا و بدقلق و نانجیب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی که به عنوان زن نانجیب تعریف کردی بهش میگن زن محکم زن قوی بهش میگن فاطمه بهش میگن زینب

ولی تو کشور ما متاسفانه بد جا افتاده تو سری خورها مظلوم ها بی زبون ها نجیب حساب میشن ولی اونی که از حقش دفاع میکنه و زیر بار زور نمیره زن بدی برای همسرش حساب میشه. البته بعضی از ما خانم ها چون نمیتونیم قوی باشیم بهشون حسادت می کنیم و بهشون نسبت بد میدیم و برای همسرشون احساس تاسف داریم.

البته منظور اون دسته از خانم هایی نیست که شوهر رو به کل نادیده میگیرن و دنبال کارهای ناپسند میرن و .. .

یه زن نجیب هیچوقت جوری نمیگرده ک مردیه زندگی روازراه ب درکنه یه زن نجیب حیاواحترام حالیشه یه زن نجیب میدونه ک زیبایش فقط برای شوهرشه ن مردای غریبه توخیابون.یه زن نجیب ب داشته هاش قانعه توقع بیجانداره ن اینکه کم توقع باشه هان توقع درحدتوان😮

متاسفانه توی جامعه ما زن فقط با میزان پوششش، شوهر پیدا کردن، شوهر نگه داشتن و ...  تعریف میشه ...

متاسفانه

همون ها نمیگن حضرت معصومه مجرد بودن با اون بار علمی که داشتن الگویی بودن برای همه ی ما حتی آقایون

خوشبختانه زنان قوی زیاد شدن ولی بطن جامعه پر هست ازین موردهایی که نقض کردین هنوز خیلی زنا هستن نیاز ...

بله منم نگفتم اصلا نیستند اما اینکه فقط بگیم در کشور ما این مشکلات هست خیر موافق نیستم در تمام دنیا هم زنان قوی هست هم زنان ضعیف و به قول شما اجازه بگیر 

ببینید من حتی میگم اگر زن و مردی شاغل هستند و بیرون کار می کنند هر دو به همون اندازه حتی در مرتب کردن خانه و آشپزی و حتی ظرف شستن سهیم هستند 

اما خب با اینکه من تو یه شهر کوچیک زندگی می کنم اما در اطرافم شاید فقط 30 یا نهایتا 40 درصد خانواده ها مردسالاری داشته باشن

البته این نظر شخصی من هست که این روزا زن سالاری هم زیاد شده

کاربر خانم😐😂
یا وقتی که بهش میگن خب باهاش لج نکن، عصبانیش نکن!!!  

يا ميگن سياست داشته باش عذر ميخوام خرش كن ....

يه خانمى ميگفت شوهرم بهم پول نميده چه كنم

يكى براش نوشته بود دستش رو ببوس بگو مرسى كه با اين دستا واسم زحمت ميكشى

اوج سياست يه خانم اينه مثلا

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی»