2777
2789
عنوان

تعریف شما از زن نانجیب و نجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تنها تو نی نی سایت بلکه تو کل ایران کلا پیگیر اینجور بحثا بودن تو اینستا و توییتر خیلی بهتر چون چ ...

دقيقا هم همينه اينجا طرف انگار فقط ميخواد عقيده ش رو تحميل كنه حتى حاضر نيست فكر كنه . توييتر و نى نى سايت كه اصلا قابل مقايسه با هم نيستن . اينجا عده ى كثيرى از خانوما پذيرفتن كه بايد به ساز جامعه مرد سالار برقصن و گاها انقدر نافرمانى براشون عجيب مياد كه به ادم ميتوپن و حتى دعوا ميكنن

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
بابا کی گفته اینجا اینجوری هست من تو اطرافیانم بیشتر از مرد سالاری زن سالاری دیدیم که  قدیما آ ...

خوشبختانه زنان قوی زیاد شدن ولی بطن جامعه پر هست ازین موردهایی که نقض کردین

هنوز خیلی زنا هستن نیاز به اجازه دارن برای بیرون رفتن

هنوز‌خیلی زنا هستن شوهرشون دوست نداره شاغل شن

هنوز خیلی شاغل ها هستن کارت حقوقشون دست خودشون نیست

هنوز خیلی زنا هستن کتک میخورن و برای ابروداری ساکتن

هنوز خیلی زنا هستن خیانت دیدن و مجبورا ساکتن و...

دقيقا هم همينه اينجا طرف انگار فقط ميخواد عقيده ش رو تحميل كنه حتى حاضر نيست فكر كنه . توييتر و نى ن ...

بله واقعا قابل مقایسه نیست

یه نکته ی دردناکی که وجود داره خانومای اینجا حتی نمیخوان قبول کنن مسئول خیانت مردا خود مردها هستن

باید سریع پای نفر سوم رو بکشونن وسط که اگه اون نبود مرد ما بهمون خیانت نمیکرد 

اصلا یه وضعیت عجیب غریبیه 

همین الان یه خانومی داشت میگفت مردی که خیانت میکنه نکته مثبتش اینکه نون میاره سر سفره زن و بچش واقعا آدم نمیدونه چی بگه تو ذهن این آدما چی میگذره چطور باهاشون حرف بزنه هم دلت واسشون میسوزه هم ازشون عصبانی میشی

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم