2777
2789
عنوان

تعریف شما از زن نانجیب و نجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 119 پست
خوشبختانه زنان قوی زیاد شدن ولی بطن جامعه پر هست ازین موردهایی که نقض کردین هنوز خیلی زنا هستن نیاز ...

استارتر عزبز ودلسوز من بیشترحرفهای شمارو قبول دارم ولی برخی رونه

اگر

خانواده های ما یه خانواده اسلامی باشن تا یه خانواده سنتی این مشکلات رخ نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله واقعا قابل مقایسه نیست یه نکته ی دردناکی که وجود داره خانومای اینجا حتی نمیخوان قبول کنن مسئول ...

من فقط امیدوارم تو خلوت خودشون به حرفا فکر کنن و تلنگر بخورن

چون جلوی ما که تایید نمیکنن اشکال نداره ولی تو خلوت فکر کنن کاش

حالا که زحمت کشیدید تشریف آوردید تاپیکم یه سوال نامربوط به تاپیک بپرسم اگر دختری بهتون ابراز علاقه ...

ابراز علاقه منو ندیدی؟😅بعد اون هرچی بقه اقرار کرده برو واکنشش و بخون فوری جبهه گرفت 😅

بیتی جوجیم  هر کی میخواد شپش بگیره بیاد منو بخارونه   

متاسفانه توی جامعه ما زن فقط با میزان پوششش،

شوهر پیدا کردن، شوهر نگه داشتن و ... 

تعریف میشه...

من حتی تو ابن سایت دیدم به این که کار نمیکنن زنا بیرون خونه افتخار میکنن...

حتی اگه دکترا دانشگاه دولتی داشته باشی تومصاحبه موهات بیرون باشه از زیر مغنعه زد میشی...

جدیدا هم مجرد برای هیئت علمی دانشگاه نمیگیرن!

حالا که زحمت کشیدید تشریف آوردید تاپیکم یه سوال نامربوط به تاپیک بپرسم اگر دختری بهتون ابراز علاقه ...

اگه دوستش داشته باشم خوشحال میشم اگه نه که میگم خجالت بکش😎😑

من فقط امیدوارم تو خلوت خودشون به حرفا فکر کنن و تلنگر بخورن چون جلوی ما که تایید نمیکنن اشکال ندار ...

نه همچین چیزی نیست 

شما خیلی امیدواری   

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
متاسفانه توی جامعه ما زن فقط با میزان پوششش، شوهر پیدا کردن، شوهر نگه داشتن و ...  تعریف میشه ...

فکر کنم درمورد اون خانم خلبانی که دعوتش کرده بودن دورهمی نوشته بودن 

خجالت نمیکشی میگی وقت شوهرداری ندارم و این جور حرفا   

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
بله واقعا قابل مقایسه نیست یه نکته ی دردناکی که وجود داره خانومای اینجا حتی نمیخوان قبول کنن مسئول ...

من اينجور مواقع به سختى خودم رو كنترل ميكنم

بعضيام هستن كه خانومى تاپيك ميزنه شوهرش كتك ش زده خيليا ميگن خب تو چى گفتى كه انقدر عصبانى شده يا حتما يه حرفى زدى !

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی»