2777
2789
عنوان

تعریف شما از زن نانجیب و نجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 119 پست
ول کن اجی @amirrrr     بدرد نمیخوره بزار تا فردا خودم یه جنتلمن برات جور میکنم 😪این از ...

خودم دارم و از فراقش در آتشم

😓😭

من دوستش دارم و نمیدونم بهش بگم یا نه💔

می سوزم از اشتیاقت در آتشم از فراقت

خودم دارم و از فراقش در آتشم 😓😭 من دوستش دارم و نمیدونم بهش بگم یا نه💔 می سوزم از اشتیاقت در آ ...

😑خدایی نکن این کارا رو هرچی محل ندی بیشتر جدبت میشن هیچ وقت مسقیم بهش نگو اگه یه نفرو واقعا میخوای 

بیتی جوجیم  هر کی میخواد شپش بگیره بیاد منو بخارونه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارها گفتم ما تو کشور به ظاهر اسلامی زندگی میکنیم. همین دیشب یکی از خانم های هم محله ای مون مرد همه ...

👌

کسی که در برابر ظلم سکوت میکنه فرقی با ظالم نداره

خدا رحمتشون کنه و اون دنیارو براشون آسون کنه🖤

😑خدایی نکن این کارا رو هرچی محل ندی بیشتر جدبت میشن هیچ وقت مسقیم بهش نگو اگه یه نفرو واقعا میخوای& ...

آخی الیمیرم

واقعا عذاب دیام😭

دیرم شاید غروروم سینسا و رد السه اوندا کنار گل بولم

يا ميگن سياست داشته باش عذر ميخوام خرش كن .... يه خانمى ميگفت شوهرم بهم پول نميده چه كنم يكى براش ...

سیاست هر کسی تو زندگی شخصی خودش با کس دیگه فرق داره. چرا که نه؛ این سیاست روی بعضی از اقایون جواب میده 

آخی الیمیرم واقعا عذاب دیام😭 دیرم شاید غروروم سینسا و رد السه اوندا کنار گل بولم

بیلمیرم گولوم ولی دسن حتما پس ورار او کیشیلرین زاتیندا دی باور اله

بیتی جوجیم  هر کی میخواد شپش بگیره بیاد منو بخارونه   
بیلمیرم گولوم ولی دسن حتما پس ورار او کیشیلرین زاتیندا دی باور اله

حداقل بولوم من سوزیمی ددیم و بیر عمر عذاب دا اولمارام

آیندمه کاش گویمارام کی کاش دییدیم

دیرم ددیم اما اولمادی

سیاست هر کسی تو زندگی شخصی خودش با کس دیگه فرق داره. چرا که نه؛ این سیاست روی بعضی از اقایون جواب می ...

اها يعنى اينكه طرف ادم رو فحش بده پول نده دستش رو ببوسى سياسته؟

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
نه باید تیکه هاشو بندازیم جلوی سگ و گربه

جلو سگ و گربه بندازی تمام میشه میره و کسی هم چیزی نمیفهمه. اما وقتی آویزون کنی تا مدتها جلو چشمه و میشه درس عبرت واسه سایرین پهن مغز

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
چرا؟

چی چرا؟ 

از نظر اونها زن باید برده و مطیع شوهر و مردش باشه. بگه بمیر. باید بمیره بگه زندگی کن بگه چشم  . اگه مخالفت کنه بشه زن سرکش و خطا کار

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
؟؟از نظر کیا؟

عزیزم شما مگه نه گفتی یکی لایو زده بود د گفته بود که زنی وه حرف گوش کن نباشه خطا کاره و نانجیبه؟ یا من اشتباه برداشت کردم؟ من هم منطور کسانیه که با این شخص موافقن بودم

اها يعنى اينكه طرف ادم رو فحش بده پول نده دستش رو ببوسى سياسته؟

هیچ وقت با یه تک فرمول نمیشه برای بهبود زندگی کسی که نمیشناسیش نسخه پیچید این سیاست در کنار تغییر خود اون خانم و سیاست های دیگه با هم جواب میده