2777
2789
عنوان

مادرم میخواد خونه بخره برای خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 66 پست
عزیزم مامانت اگه سواد داشته باشه که میتونه اونجا همه فرما رو ببینه و بخونه ...اگرم سختشه شما باهاش ب ...

سواد داره مامانم ولی میترسم مثلا از قبل بگه به بنگاهی من کارت ملی خودمو میدم تو کاراشو کن بزن اسم خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام نداره خب همش از پول طلاهاست با یه مقدار پول تو بانک که به اسم بابامه

پول طلاها و پولی که به اسم پدرتونه رو بزنه به حساب خودش. یعنی کل پول تو حساب مادرتون باشه و موقع پرداخت پول خونه، پول از حساب مادرتون پرداخت بشه 

قبلش با یه وکیل یا بنگاهی خوب مشورت کنین

یواشکی ک نمیشه .محضردار صد بار میپرسه .کارت ملی میگیره و و و .شما برو باهاش حواست باشه .سعی کن ب ب ب ...

خب مامان بابام باهم میرن منو نمیبرن مامانم هیچ جوره تنها نمیره قبول نمیکنه الان یه خونه دیدن مونده همه چیش اوک بوده فقط قراره برن قولنامه و سند اینا بزنن خب همون من یر در نمیارم از کارای خونه خریدن اگه اینجوری که میگید باشه خوبه من باشم نمیذارم ولی مامانم زبون نداره فقط حرص میخوره نمیدونم چشونه نمیخوان من باهاشون برم 

از اول گفته بهش الانم عمرا تنها بره میترسه سرش کلاه بزارن

خب الان که دوبرابر میترسه

خودت باهاش برو.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یواشکی ک نمیشه .محضردار صد بار میپرسه .کارت ملی میگیره و و و .شما برو باهاش حواست باشه .سعی کن ب ب ب ...

بچه هاش همین الانم نمیذارن مخصوصا عروس و پسرش دم به دقیقه غیر مستقیم میگن ما میخوایم خونه بخریم خونرو بفروشید ما خونه بخریم ما هیچ وقت پولمون نمیرسه خونه بخریم

عزیزم قبلا با یه وکیلی میخای صحبت بکن شده حتی با منشی وکیل، اونایی که وکالت کارای اینچنینی میگیرن تا کار موکلشون رو، راه بیندازن، بگو یه نیم ساعتی برا معامله بیاین چند میگیرین.مثلا 3 میلیون تومان هم بدین ارزش داره . قیمتش رو همینجوری گفتم شاید حتی در حدپول مشاوره باشه و یکم بیشتر. چون پول ایاب و ذهاب هم میشه. اینی که من گفتم، واسه منم کار ملکی برام پیش اومده بود وکیل خودش برام گفت . در ثانی با پدرتون نرین چه لزومی داره بدونه کاشکی نگفته بودین. دایی و.... دارین حتی معتمد محله یا.... باهاش برین فوقش آشنا باشه و .... یه جعبه شیرینی اینا اخر سر برا قدردانی میگیرین. 

همه پول ها باید تو حساب مادرت باشه 

چون از حساب خریدار باید به حساب فروشنده پول واریز بشه و طبق اون مبایعه نامه تنظیم میشه 

پول تو حساب هر کی باشه اون میشه خریدار

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
عزیزم مامانت اگه سواد داشته باشه که میتونه اونجا همه فرما رو ببینه و بخونه ...اگرم سختشه شما باهاش ب ...

خب ببین اون که میخونه ولی مثلا ممکنه بابام هماهنگ همه به اسم خودش باشه خودشم سریع امضا کنه دیگه تموم...مامانم چیکار می تونه کنه

خب مامان بابام باهم میرن منو نمیبرن مامانم هیچ جوره تنها نمیره قبول نمیکنه الان یه خونه دیدن مونده ه ...

خب مامانت خودش دلش میخاد دیگ .کاریش نمیشه کرد 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خب ببین اون که میخونه ولی مثلا ممکنه بابام هماهنگ همه به اسم خودش باشه خودشم سریع امضا کنه دیگه تموم ...

فقط این نیست که باید برن محضر مامانت و فروشنده تا سند صادر بشه  

بچه که نیست حرف میزنه 

نگران نباش

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
پول طلاها و پولی که به اسم پدرتونه رو بزنه به حساب خودش. یعنی کل پول تو حساب مادرتون باشه و موقع پرد ...

ببین طلاها که گفته چک میده پول نقد تو دست نیست میمونه پول تو بانک که اونم به اسم بابامه قبول نمیکنه بریزه به حساب مامانم بعد الان باید برن برش دارن

همه پول ها باید تو حساب مادرت باشه چون از حساب خریدار باید به حساب فروشنده پول واریز بشه و طبق اون م ...

واقعاااااااا؟؟؟؟؟؟؟ببین طلاها گفته چک میده فقط سیصد تومن پول تو بانک هست به اسم بابامه یعنی اینجوری میشه به اسم بابام؟😐😐نمیشه از حساب اون برداره خونه به اسم خودش باشه