بچهها مامان من میخواد خونه بخره برای خودش با طلا و پس انداز خودش ولی یه مشکلی هست از بابام میترسم خیلی با مامانم سر لج داره جدیدا همش میخواد اذیتش کنه از اینایی هم هست که زورش میاد چیزی به اسم زنش باشه میترسم برن ،با دوز و کلک یا به زور اونجا خونه و قولنامه رو یواشکی به اسم خودش بگیره یا حواس مامانمو پرت کنه یا از قبل با بنگاهی هماهنگ کنه بزنه به اسم خودش توروخدا بگید چیکار کنم چجوری حواسمون باشه به اسم خودش نزنه از کارای سند زدن و اینا سر در نمیارم خیلی استرس دارم مامانم هیچ پس اندازی نداره مهریه درست هم نداره در واقع از خونه سهمی نداره خدای نکرده بابام چیزیش بشه با سهمش هیچ خونه ای نمیتونه بخره و بچههاشم نمیذارن تو این خونه بشینه از اونورم بابام گلا لج باهاشه بیست ساله میگه حداقل یک سوم خونرو بزن اسمم یا حداقل یه وصیت نامه محضری چیزی بنویس که بعد بچهها منو نتونن بیرون بندازن گوش نمیده توروخدا خیلی استرس دارم این اصلا ازش بعید نیست مامانم خیلی سختی کشیده تمام امیدش به همین پس اندازشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یواشکی ک نمیشه .محضردار صد بار میپرسه .کارت ملی میگیره و و و .شما برو باهاش حواست باشه .سعی کن ب ب ب ...
خب مامان بابام باهم میرن منو نمیبرن مامانم هیچ جوره تنها نمیره قبول نمیکنه الان یه خونه دیدن مونده همه چیش اوک بوده فقط قراره برن قولنامه و سند اینا بزنن خب همون من یر در نمیارم از کارای خونه خریدن اگه اینجوری که میگید باشه خوبه من باشم نمیذارم ولی مامانم زبون نداره فقط حرص میخوره نمیدونم چشونه نمیخوان من باهاشون برم
یواشکی ک نمیشه .محضردار صد بار میپرسه .کارت ملی میگیره و و و .شما برو باهاش حواست باشه .سعی کن ب ب ب ...
بچه هاش همین الانم نمیذارن مخصوصا عروس و پسرش دم به دقیقه غیر مستقیم میگن ما میخوایم خونه بخریم خونرو بفروشید ما خونه بخریم ما هیچ وقت پولمون نمیرسه خونه بخریم
عزیزم قبلا با یه وکیلی میخای صحبت بکن شده حتی با منشی وکیل، اونایی که وکالت کارای اینچنینی میگیرن تا کار موکلشون رو، راه بیندازن، بگو یه نیم ساعتی برا معامله بیاین چند میگیرین.مثلا 3 میلیون تومان هم بدین ارزش داره . قیمتش رو همینجوری گفتم شاید حتی در حدپول مشاوره باشه و یکم بیشتر. چون پول ایاب و ذهاب هم میشه. اینی که من گفتم، واسه منم کار ملکی برام پیش اومده بود وکیل خودش برام گفت . در ثانی با پدرتون نرین چه لزومی داره بدونه کاشکی نگفته بودین. دایی و.... دارین حتی معتمد محله یا.... باهاش برین فوقش آشنا باشه و .... یه جعبه شیرینی اینا اخر سر برا قدردانی میگیرین.
همه پول ها باید تو حساب مادرت باشه چون از حساب خریدار باید به حساب فروشنده پول واریز بشه و طبق اون م ...
واقعاااااااا؟؟؟؟؟؟؟ببین طلاها گفته چک میده فقط سیصد تومن پول تو بانک هست به اسم بابامه یعنی اینجوری میشه به اسم بابام؟😐😐نمیشه از حساب اون برداره خونه به اسم خودش باشه