2777
2789
عنوان

خدا نکنه من بخوام یه غلطی کنم

226 بازدید | 12 پست

الان من ۶ روز دیگه ازمون ایلتس دارم

قبلش که سرماخورده بودم به بدبختی خوب شدم‌

بعدش که پریود شدم الان وحشتناک خون میره از من

بعدش کع استخون دندون عقلم بعد جراحی همین هفته زد بیرون که اینم بدبختی دیگه باید برم عکس بگیرم و بتراشم

امالگام دندونممم شکسته

واقعا دیگه امیدی ندارم نمرم خوب شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرم اینطوریه اگه کاری بخواد انجام بده و مریض بشه کارش ب نحو احسنت پیش میره و انجام میشه 

مثلا سربازی بود بنده خدا سال۹۵ دنبال معافیت بود ک سرمای شدید خورد ما جنوبی هستیم و اون تو ارومیه خدمت میکرد و اون یکی برادرم توی استان خودم دنبال کاراش بود از طرفی میخچه زد پاش 

ولی ۶ماه براش کم کردن بخاطر بسیج فعالی ک داشت   

ان شاءالله که برا شماهم اینطوری باشه 

اصلا بدجور روحیم خراب شده بخدا بس کع مردم میگن صورتت لاغر شدهبس که فشار و فکر رومهخسته خستم

خب میگم دیگه استرس و تلقین خودت عزیزم ایلتس بازم فرصت هست .تازه خراب بشه نمی کشنت که .فرصت دیگه .این چن روزو ب خودت برس ریلکس کن .اگ بتونی یوگا کنی تو خونه خیلی خوب میشه .

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️