2777
2789
عنوان

بیایید از خوبی های همسرامون بگیم

516 بازدید | 44 پست

همسر من بخاطر من با خواهر فتنه اش قطع رابطه کرد 

براش تولد هام خیلی مهمه هرسال سوپرایزم می‌کنه 

با اینکه دستش خالیه اما برای من چیزایی که دوست دارم و میخرع 

مثلاً اون ماه گفتم اگه پول دارشم برای خودم ماساژور پریودی میخرم چند روز بعد سوپرایزم کرد برام آورد 

تمام خرید های خودمو خانواده مو انجام میده 

خانواده ام کمک بخوان نه نمیگه 

محدودم نمیکنه 

خیلی رو غذا پختن حساس نیست مثلاً اگه حوصله نداشته باشم برای خودش سیب زمینی و تخم مرغ چاینا میبره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره دیدم یکی ازشوهرش راضیه😅

دیگه داشتم ناامیدمیشدم 😄

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

یه ماشاالله بگو خواهر 

خدا حفظش کنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اینایی ک گفتی بجز قطع رابطه همسر منم داره ..حس خوب بهم میده کنارشم ..میشه روش حساب کرد .اما اجازه کا ...

درستش اونیه که همسر شما با خانواده ی خودش قطع رابطه نمیکنه مردی که با خانواده خودش بخاطر شخص دیگه ای قطع رابطه می‌کنه مطمعن باش یه روز بخاطر یکی دیگه با شمام قطع رابطه میکنه. مرد امن یعنی این.

خداحفظتون‌کنه😃🧿

شوهر منم مشکلای کارشو‌میزاره پشت درو میاد خونه.

خداروشکر همیشه صدای خنده هامون توخونه میپیچه بلطف شوخ طبع بودن شوهرم.

دست و دل بازه. دوسم داره.براش مهمه ک‌با دوستام‌وقت بگذرونم و کمی‌از کارای خونه دور شم

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

درستش اونیه که همسر شما با خانواده ی خودش قطع رابطه نمیکنه مردی که با خانواده خودش بخاطر شخص دیگه ای ...

خانوادش خوبن ک همسرم خودش زیاد رفت و امدی نیست  ..منظورم این بود  جز موردی نبود ک این خانم گفت