2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

210 بازدید | 21 پست

تو یه ساختمونیم. شوهرم قبل ازدواج خیلی میرسید بهشون. الانم وقتی پدرشوهرم حقوقش نرسیده به ماه تموم بشه 500 یا 600 میزنه به حسابش. عید قربون گوسفند خرید کاملشو دادیم اونا مهمونی دادن بچه ها رو. شوهرم پولشون ازشون نخواسته اوناهم نمیگن بیاین پولتون.همش تیکه میندازن یبار زن باباش گفت قبل ازدواج کله پاچه میگرفتی میخوردیم دیگ ازدواج کردی نمیگیری بعد شوهرم رفت خرید برد خونشون البته همه بچه ها میان میخورن. یبار شام رفتیم خونشون برادرشوهرم (مجرد )و خواهر شوهرم (متاهل ) در و باز کردیم تو بریم ی دعوایی راه انداختن با شوهرم سر خبرچینی خواهر شوهرم بود البته.هر چی از دهنشون در اومد گفتن به شوهرم دیدم بی احترامی میکنن این بار اولشون نبود. رفتم خونمون. چیزی هم نگفتم. شوهرم ازشون بزرگتره.خلاصه الان 4 ماه میشه خواهرشوهرم ببینم سلام میدم بهش ولی دیگ زنگ نمیزنم حالشو بپرسم . ولی با برادر شوهرم نه. پدرشوهرمو و  یا زن باباشو ببینم سلام میدم. تازگیا پدرشوهرم منو میبینه پشتشو میکنه بهم خانوادم بیاد دم در سلام نمیده یا با سر سنگینی سلام میده. موندم من چه کار اشتباهی کردم خوبه دیدم دعوا میکنن رفتم خونم تا دخالت نکرده باشم. اینم بگم زن باباشون همیشه میومد واحدمون ولی از اون دعوا  دیگ نمیاد. درحالیکه ما با اونا مشکلی نداشتیم.حتی صبح ها که میرم سرکار با ماشینمون اونم میبریم میرسونیم سرکارش خیاطی. من وقتی دیدم سرسنگین شدن منم سرسنگین شدم. حالا امروز دیدیم خودش داره میره سرکار شوهرم گفته کجا گفته دیرم میشه دیگه از امروز خودم میرم. احساس میکنم شاید بخاطر سر سنگین شدن من باشه؟؟ بخدا از اون روز 4 ماهه اصلا ن زنگی نه خبری ازمون گرفتن با اینکه تو ی ساختمونیم. اصلا به روی خودشون نمیارن دعوا شده اصلا نمیگن اشتباه از برادرشوهرم بوده خب پدرشوهرم بزرگه میتونه بچه ها رو  اشتیشون بده ولی اصلااااا. این برخوردشونم منو اذیت میکنه تا بخوامم مثل خودشون رفتار کنم اینجوری میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وجود دعوا بینشون بازم شوهرت بهشون میرسه؟

به نظرم شما دخالت نکن .خودشون دعوا کنن و تو سرو کول هم بزنن. خواهر برادرن .بعد آشتی میکنن.شوهرت باید عاقل باشه بدونه چجوری باهاشون رفتار کنه.

در هر صورت حالا که سرسنگینن بهتر . شمام سنگین باش باهاشون

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

خواهرم بنظرم شما بر رسم ادب سلام بدین وخداحافظی ولی مث خودشون سرسنگین باشین 

ولی هیچ وقت خونه خودتون حرفی نزنین که از این وضع ناراحتین یا خوشحالین.

بهترین شرایط ممکنه که باهاشون ارتباطتون را کم کنین 

اینقد به ادمها نزدیک نشین که بتونن صورتونو چنگ بزنن 

فاصله رو رعایت کنین

بازم همسرتون کمک مالی میکنن؟؟

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
تو که هیچ کار بدی نکردی پس اصلا دخالت نکن بزار خودشون هرکار میخوان بکنن تو برو خودت نیار مثل خودشون ...

اخه مثل خودشون که رفتار میکنم اینجوری میکنن  اذیت میشم من ادمی نیستم ک بخام تلافی کنم. خودشون مجبور میکنن

بهتر قهر بمونید ارامشت هم بیشتره

ارامش که صد در صد الان دارم چون قبلا برای هرچیزی میومد خونمون حتی تخم مرغ و سیب زمینی و نمک فکر کن عوض اینکه من بگیرم ازشون  زن باباشون میومد از ما میگرفت 

اخه مثل خودشون که رفتار میکنم اینجوری میکنن  اذیت میشم من ادمی نیستم ک بخام تلافی کنم. خودشون م ...

میدونم سخته ولی آرامشت بیشتر میشه بگو هروقت خاستی برو سر بزن ولی خودت کمتر برو تا بفهمن توام میتونی مثل اونا باشی و ناراحت بشی

ارامش که صد در صد الان دارم چون قبلا برای هرچیزی میومد خونمون حتی تخم مرغ و سیب زمینی و نمک فکر کن ع ...

به نظرم حالا که اونا اینجوری کردن تو هم زیر بالا بده هم راحت باشی هم قدرتونو بدونن همم شوهر بیچارت پولاشو خرج ادمای بی لیاقت نکنه 

با وجود دعوا بینشون بازم شوهرت بهشون میرسه؟ به نظرم شما دخالت نکن .خودشون دعوا کنن و تو سرو کول ...

نمیدونم چون شوهرم بهم چیزی نمیگه اونم توی دعوا فهمیدم که کمک میکنه چون خودش گفت که چ خوبی باید میکردم که نکردم هر ماه پولتون تموم میشه پول میریزم 

میدونم سخته ولی آرامشت بیشتر میشه بگو هروقت خاستی برو سر بزن ولی خودت کمتر برو تا بفهمن توام میتونی ...

شوهرم چون دیگ با برادرش قهرن دیگ اونم نمیره خونه پدر شوهرم قبلا هر روز اونجا بود . منم ک اصلا نمیرم . سر این ناراحتم گ چرا جواب سلام منو نمیده پدرشوهرم یا پشتشو بهم میکنه 

شوهرم چون دیگ با برادرش قهرن دیگ اونم نمیره خونه پدر شوهرم قبلا هر روز اونجا بود . منم ک اصلا نمیرم ...

همیشه اینطوره از چشم زن میبینن هرکار پسر میکنه

بلاخره که باهم دوست میشن اونوقت رفتارشونم با اونا خوب میشه

به نظرم حالا که اونا اینجوری کردن تو هم زیر بالا بده هم راحت باشی هم قدرتونو بدونن همم شوهر بیچارت پ ...

دیگ رفت و امد نداریم فقط از دست پدرشوهرم و زنش ناراحتم که چرا اونا باهامون بد شدن من چکارشون کردم 

همیشه اینطوره از چشم زن میبینن هرکار پسر میکنه بلاخره که باهم دوست میشن اونوقت رفتارشونم با اونا خو ...

همین از این ناراحتم که الان من بدم وقتی اشتی کنن میشم خوب . یا ماشینمون سوار میشه ولی خونمون نمیاد.