2777
2789
ببعی ب ترکی یعنی چی

ینی همون ببعی😂گوسفند 

داریم راجبه قربونی حرف میزنیم 

من گفتم کوردا شله عروسی ده تا گوسفند قربونی میکنن

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ سخت بوووود😬😬😂😂  فقط ۱۰ رو فهمیدم

عاشفتم که اون دهو فهمیدی😂

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
یوخ اوزاخیخ من زعفرانیه ده

اوزاخ دیریخ کی

بیزیم یانیمزداده زعفرانیه

گدریخ کومه ایه بیز😀

ما ب گوسفند  میگیم کاوِر😂  واو رو مثل واو عربی تلفظ کن

واو هاتونو خیلی قشنگ تلفظ میکنین😍😂

یه خواننده کرده اسمش سنا برزنجیه 

همه اهنگاشو گوش میدم 

ایوای عشقه اهنگه کردی

الهی از من اهیو از تو نگاهی یدونه کردشو بنداز تو دامنم

واو هاتونو خیلی قشنگ تلفظ میکنین😍😂 یه خواننده کرده اسمش سنا برزنجیه  همه اهنگاشو گوش میدم&n ...

نجور دانشاجاخسان اخی سن اونان کردی باشاسان

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘