فرشتههههه مدیر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 444 عنوان تورک های خوشگل بیاییم دور هم باشیم | مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 154 پست یوخوم گلمیر گلین تورکی دانیشاخ تو همانی که دلم لک زده دیدارش را 1399/06/28 | 23:59 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشتههههه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 444 منده گلدیم نجورسوز گوزل قیزلار😍 خوش گلدین جیران قیز تو همانی که دلم لک زده دیدارش را
وارجان عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 3896 نجور دانشاجاخسان اخی سن اونان کردی باشاسان دانیشمیجاقام😀گولاقاسارام😀نواولور چوخ دا گوزل😂😂من اله تورکی ده گشح باشارمیرام فامل لرده هچ دانیشمرام😀 امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈 دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
f_mahbanoo عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 63 خوش گلدین جیران قیز ساغووول😍 وقتی زندگی برات سخت میگیره نگو چرا من، بگو...با بد کسی در افتادی
maryakhonoom عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 دانیشمیجاقام😀گولاقاسارام😀 نواولور چوخ دا گوزل😂😂 من اله تورکی ده گشح باشارمیرام فامل لرده هچ دا ... هارالیسان اصالتن خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
وارجان عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 3896 سنا عشقه😍 فداتمممم که... دیگه چی میخوای یادت بدم😂 فوش یادم بدین😂آهنگ هه نائزیمه سنا عالیه اصلا آهنگ وینه کانت و کوچ😂 امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈 دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
f_mahbanoo عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 63 دانیشمیجاقام😀گولاقاسارام😀 نواولور چوخ دا گوزل😂😂 من اله تورکی ده گشح باشارمیرام فامل لرده هچ دا ... منیم اَریم کوردی .هم من کوردی اورگشدیم هم او تورکی اورگشدی وقتی زندگی برات سخت میگیره نگو چرا من، بگو...با بد کسی در افتادی
وارجان عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 3896 هارالیسان اصالتن تبریزلیم اما گشح الیمیرم تورکی دانیشام اما سویرم تورکینه😍 امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈 دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
hado عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 15322 دوست دارم خاک تو سرت تموم زندگیمی اینا کردی چی میشه دوسِد دِرِمخَرِه وَه بان کَپولِد😂(سَرِد هم میشه بگی بجای کپولد)گیشتِه زندگیمی (کُل کَسِمی) فدات بشم و قربونت برمهم میشه بومَه نذرِت
maryakhonoom عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 منیم اَریم کوردی .هم من کوردی اورگشدیم هم او تورکی اورگشدی عرین قیزل الیب بیلوه خخخخخ خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
وارجان عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 3896 دوسِد دِرِم خَرِه وَه بان کَپولِد😂(سَرِد هم میشه بگی بجای کپولد) گیشتِه زندگیم ... وااااااااااااای خدایا ببین اینجارو😍دوسد درم ؟😄😄😄😄😄😍😍😍 امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈 دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
hado عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 15322 فوش یادم بدین😂 آهنگ هه نائزیمه سنا عالیه اصلا آهنگ وینه کانت و کوچ😂 فوش برا چته😂😂😂😂 اره اهنگاش ارام بخشن اصلا
maryakhonoom عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 دوسِد دِرِم خَرِه وَه بان کَپولِد😂(سَرِد هم میشه بگی بجای کپولد) گیشتِه زندگیم ... ویی چه جالب خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
f_mahbanoo عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 63 عرین قیزل الیب بیلوه خخخخخ یوخ بابا شانسن اوجور رسملری یوخیدی 😂😂😂 وقتی زندگی برات سخت میگیره نگو چرا من، بگو...با بد کسی در افتادی
وارجان عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 3896 منیم اَریم کوردی .هم من کوردی اورگشدیم هم او تورکی اورگشدی ساخلا بیلسین سیییفت😂منده ایستیرم کورد ار (کورد ار😂😂) امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈 دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
maryakhonoom عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 یوخ بابا شانسن اوجور رسملری یوخیدی 😂😂😂 اه اه نینیاخ شاد اولون قیزلی نینیسن خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘