2777
2789
نه اخه قیانانا هایه(مادرشوهرایه😀)کرد رسم دارن هم وزنه عروس طلا بدن😂 خوش به حالتون واقعا که کردین ...

کاش سنی وریدوخ کرد لره ببعی عوضینه قیزالار دیلار سنه😂

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
واااااایی😍 با خسیوره همذات پنداری کردم😐 اه خیلی قشنگین شماها  خیلیم خوشگلن کردا  بگو ...

مرسی ازین همه تعریفت گلم😘  انشالله یه شوهر همچییییی تموم بعد صفر بیاد ول کنتون نباشه تا تورو بگیره😍😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ازین همه تعریفت گلم😘  انشالله یه شوهر همچییییی تموم بعد صفر بیاد ول کنتون نباشه تا تورو ب ...

مرسی 😍

اینکه کرد باشه یادتون رفت😀

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
کاش سنی وریدوخ کرد لره ببعی عوضینه قیزالار دیلار سنه😂

الله ازیندا ایشیتسین😂😂😂

اولار توی گجه سی ۱۰ دانا ببعی کسیلر😂

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
الله ازیندا ایشیتسین😂😂😂 اولار توی گجه سی ۱۰ دانا ببعی کسیلر😂

خخخخخخ اولدوم گولماخدان دا تبریزین هارانسدا اولوسان

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
نه درست ریپلای کرده بودی عزیزم... اون عوضی چی بود ک گفتی🙁😕

زبونه ما اونجوریه😂عوضینه=عوضش