2777
2789
عنوان

قند بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 53 پست
بدبختی اینجاست که من در حالت عادی چیزای خیلی شیرین نمیتونم بخورم حالم بد میشه راستی یه لیوان محلول ...

ببین به من گفت قرص و آب مجاز بوده ولی دکترم گفت مجاز نیست و اینکه اول یکبار ناشتا گرفتن بلافاصله محلول خوردم بعد دو ساعت و ربع نشستم تا سری بعد دوباره سر ساعت ازم خون گرفتن بستگی داره دکترت چند مرحله ای برات نوشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همونش بده دیگه شما ادرار هم گرفتن ازت؟

من ادرار دادم سه نوبت ازمایش اره بالا اوردم با شربت گفت طبیعی چون.ناشتا یه عالمه قند وارد به خونت شده چرا دونوبت یا سه نوبت نمیدونم

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝
پس چرا ازمایشش برا من راحت بود. شربتش زیاد بد نبود انگار یه اب پرتقال خیلی شیرین بود.. برای من دو مر ...

خوب خداروشکر برای من مثل شربت آبلیمو بود اولش خوب بود ولی تمام که شد ۵ مین بعد حالم بد شد

خوب خداروشکر برای من مثل شربت آبلیمو بود اولش خوب بود ولی تمام که شد ۵ مین بعد حالم بد شد

یعنی با هم فرق داره هر کس؟ 🤔 واسه من دو مرحله ای بود. گفت چون سابقه ندارین تو خانواده دو مرحله ای کافیه

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
یعنی با هم فرق داره هر کس؟ 🤔 واسه من دو مرحله ای بود. گفت چون سابقه ندارین تو خانواده دو مرحله ای ک ...

برای من دو ساعته بود ولی چون همش حالت تهوع داشتم و به شدت گشنه بود حالم بد شد

برای من دو ساعته بود ولی چون همش حالت تهوع داشتم و به شدت گشنه بود حالم بد شد

اااخی.. همون ضعف کردی پس. من از بس تو این 7 ماه درست حسابی غذا نخوردم بدنم عادت کرده به گرسنگی... انشاءالله بسلامتی فارغ شی

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره