السانا_____ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 30580 عنوان بخدا دیگه دلم میخواد دندونام بکنم 143 بازدید | 15 پست شبی دندون پر کردم تیز شده بود زبون میزدم بهش تیز بودبعد ربع ساعت درست شد الان معمولی مثل همیشه یکم تیز کمم هستنمیدونم یعنی چطور شده که ربع ساعته درست شد ؟ دکتر نرم دیگه ؟ امروز | 05:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
stiw79 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 11566 اولش با پر ادم همینجوریه احساس اضافه بودن چیزی رو دندون ب ادم دست میده زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
السانا_____ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 30580 اولش با پر ادم همینجوریه احساس اضافه بودن چیزی رو دندون ب ادم دست میده نه ۵ سالی هست پر کردمامشب غذا گیر کرد نخ دندون کشیدم بعدش حس تیزی گرفتمرفتم مسواک زدم امدم دیدم تیزی خیلی رفع شده تقریبا شد مثل همیشه همون حس همیشگی
stiw79 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 11566 نه ۵ سالی هست پر کردمامشب غذا گیر کرد نخ دندون کشیدم بعدش حس تیزی گرفتمرفتم مسواک زدم امدم دیدم تیز ... اگ اینجوری خوب شده خیلی خوبه بازم صبح مسواک بکش روش تا مثل قبل بشه زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
السانا_____ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 30580 اگ اینجوری خوب شده خیلی خوبه بازم صبح مسواک بکش روش تا مثل قبل بشه مرسی عزیزممم اصلا حوصله دکتر ندارم از دکتر فراریم
stiw79 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 11566 مرسی عزیزممم اصلا حوصله دکتر ندارم از دکتر فراریم دقیقا منم همینطور از توی نوبت نشستن متنفرم من دندون عقلمو کشیدم بخیه ها هنوز توی دهنمه حوصله ام نمیکشه برم درشون بیارن برام زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
السانا_____ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 30580 دقیقا منم همینطور از توی نوبت نشستن متنفرم من دندون عقلمو کشیدم بخیه ها هنوز توی دهنمه حوصله ام نمیک ... جدی؟ چند وقته بخیه داری؟ برای من جذبی بود خودش جذب شد رفت
stiw79 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 11566 جدی؟ چند وقته بخیه داری؟ برای من جذبی بود خودش جذب شد رفت از من یه دونه اش افتاد بقیه هستن ب دستار دکترم پیام دادم گفت بیا بکش اگ نیوفتادن ۲۹ ماه مهر کشیدمش زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
السانا_____ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 30580 از من یه دونه اش افتاد بقیه هستن ب دستار دکترم پیام دادم گفت بیا بکش اگ نیوفتادن ۲۹ ماه مهر کشیدمش خوب صبر کن هنوز میوفتععععععنگران نباش اصلا
stiw79 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 11566 خوب صبر کن هنوز میوفتععععععنگران نباش اصلا جدی؟ نگران بودم بمونن چیکار کنم اصلا حوصله رفتن ب کلینیک ندارم مرسی ازت نگرانیم رفع شد واقعا زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
السانا_____ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 30580 جدی؟ نگران بودم بمونن چیکار کنم اصلا حوصله رفتن ب کلینیک ندارم مرسی ازت نگرانیم رفع شد واقعا اگر سفید رنگ هستن بخیه ها نترس من تقریبا فکر کنم ۱۰ روزی داشتم بخیه ها رو حتی بیشتر کم کم افتادن
stiw79 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 11566 اگر سفید رنگ هستن بخیه ها نترس من تقریبا فکر کنم ۱۰ روزی داشتم بخیه ها رو حتی بیشتر کم کم افتادن اره سفیدن زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …