2777
2789
عنوان

بخدا دیگه دلم میخواد دندونام بکنم

143 بازدید | 15 پست

شبی دندون پر کردم تیز شده بود زبون میزدم بهش تیز بود

بعد ربع ساعت درست شد الان معمولی مثل همیشه یکم تیز کمم هست

نمیدونم یعنی چطور شده که ربع ساعته درست شد ؟ دکتر نرم دیگه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش با پر ادم همینجوریه احساس اضافه بودن چیزی رو دندون ب ادم دست میده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اولش با پر ادم همینجوریه احساس اضافه بودن چیزی رو دندون ب ادم دست میده

نه ۵ سالی هست پر کردم

امشب غذا گیر کرد نخ دندون کشیدم بعدش حس تیزی گرفتم

رفتم مسواک زدم ا‌مدم دیدم تیزی خیلی رفع شده تقریبا شد مثل همیشه همون حس همیشگی

نه ۵ سالی هست پر کردمامشب غذا گیر کرد نخ دندون کشیدم بعدش حس تیزی گرفتمرفتم مسواک زدم ا‌مدم دیدم تیز ...

اگ اینجوری خوب شده خیلی خوبه بازم صبح مسواک بکش روش تا مثل قبل بشه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
مرسی عزیزممم اصلا حوصله دکتر ندارم از دکتر فراریم

دقیقا منم همینطور از توی نوبت نشستن متنفرم 

من دندون عقلمو کشیدم بخیه ها هنوز توی دهنمه حوصله ام نمیکشه برم درشون بیارن برام

جدی؟ چند وقته بخیه داری؟ برای من جذبی بود خودش جذب شد رفت

از من یه دونه اش افتاد بقیه هستن ب دستار دکترم پیام دادم گفت بیا بکش اگ نیوفتادن ۲۹ ماه مهر کشیدمش 

خوب صبر کن هنوز میوفتعععععع‌نگران نباش اصلا

جدی؟ نگران بودم بمونن چیکار کنم اصلا حوصله رفتن ب کلینیک ندارم مرسی ازت نگرانیم رفع شد واقعا

جدی؟ نگران بودم بمونن چیکار کنم اصلا حوصله رفتن ب کلینیک ندارم مرسی ازت نگرانیم رفع شد واقعا

اگر سفید رنگ هستن بخیه ها نترس من تقریبا فکر کنم ۱۰ روزی داشتم بخیه ها رو حتی بیشتر کم کم افتادن 

اگر سفید رنگ هستن بخیه ها نترس من تقریبا فکر کنم ۱۰ روزی داشتم بخیه ها رو حتی بیشتر کم کم افتادن

اره سفیدن