2777
2789
عنوان

قند بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 53 پست

گلم یک آزمایش داریم برای قند که سه نوبته است

اولین آزمایش ناشتا بعد گلوکز میدن بخوری دوباره آزمایش میگیرن و بعدش یک ساعت بعد آزمایش میدی

و یک آزمایش قند دوساعته است اولین بار ناشتا دومین صبحانه میخوری و دو ساعت بعد باز آزمایش میدی

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

سلام منم تازه امروز عضو شدم این ازمایش دیابت رو بار اول ناشتا انجام دادم نیم ساعت بعدش بالا آوردم کنسل شد دکترم گفت نمیخواد انجام بدی ولی هفته ۲۴ باید برم سه مرحله ای رو انجام بدم از الان استرسشو دارم اون ۵۰ گرم بود نتونستم تحمل کنم این یکی ۱۰۰ گرمه 🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خدااا خیلی سخت بود؟ منم خیلی میترسم

والا من اولش خیلی خوب بودم یکم گذشت بالا آوردم ولی سعی کردم کم بالا بیارم خودمو نگه داشتم خوابوندنم روی تخت به مردن تا ۲ ساعت تحمل کردم تا شب هم مثل جنازه بودم ولی شاید برای شما فرق کنه اخه من خیلی ضعیف شدم تو این مدت 

والا من اولش خیلی خوب بودم یکم گذشت بالا آوردم ولی سعی کردم کم بالا بیارم خودمو نگه داشتم خوابوندنم ...

اون دفعه یه مرحله ای برای من اینطوری شد نیم ساعت تحمل کردم بعد دیگه نتونستم. منم تا پایان چهار ماهگی ویار شدید داشتم یبارم بیمارستان بستری شدم کل چهار ماه رو فقط خوابیدم ۱۳ کیلو وزن کم کردم به شدددت ضعیف شدم اصلا این آزمایش واسم یه غول شده خدا کنه بتونم تحمل کنم خوش به حالت گلم انجام دادی راحت شدی

اون دفعه یه مرحله ای برای من اینطوری شد نیم ساعت تحمل کردم بعد دیگه نتونستم. منم تا پایان چهار ماهگی ...

نگران نباش ایندفعه کیدی خیلی هم راحت تحمل میکنی من حالم بد شد چون استرس داشتم و تند تند خوردم و تلقین میکردم که چجوری ۲ ساعت تحمل کنم که نمی تونم و این حرفها که همونم شد و من شبش خیلی گشنم شده بود

چون من هنوز هم شدیدا حالت تهوع دارم اون هم کمک کرد به بالا آوردنم 

خدا کنه... منم صبحا یه دمیترون میخورم که دکترم گفت نباید بخوری چون رو نتیجه آزمایش تاثیر میذاره 

چه گیری کردیما قدیما این چیزا نبود چیکار میکردن پس؟

چون من هنوز هم شدیدا حالت تهوع دارم اون هم کمک کرد به بالا آوردنم 

بدبختی اینجاست که من در حالت عادی چیزای خیلی شیرین نمیتونم بخورم حالم بد میشه

راستی یه لیوان محلول رو میخوریم بعد دیگه کافیه تا سه ساعت؟ سهبار خون میگیرن یا باید تکرار بشه؟