2777
2789
عنوان

قند بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 53 پست

من تو چک اب کامل ۱۲هفتگی متوجه شدم دیابت گرفتم از اونوقتم انسولین میزنم

تودم دستگاه دارم چک میکنم

ناشتا باید زیر ۹۳ باشه و دوساعت بلد هر وعده زیر ۱۲۰

آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادرار دادم سه نوبت ازمایش اره بالا اوردم با شربت گفت طبیعی چون.ناشتا یه عالمه قند وارد به خونت شد ...

واسه منم دو مرحله ای بود بستگی به در خواست دکترت داره فکر کنم...منم بار اول یه مرحله ای رو نیم ساعت تحمل کردم بعد بالا اوردم بار دومم ناشتا بودم دو مرحله ای هم بود با خودم آبلیمو بردم یکم ریختم توش و سر کشیدم بعد دراز کشیدم مدامم تلقین کردم که من خوووبم و خدارو شکر تموم شد.

واسه منم دو مرحله ای بود بستگی به در خواست دکترت داره فکر کنم...منم بار اول یه مرحله ای رو نیم ساعت ...

برای من با طعم آبلیمو بود کلا انگار شربت آبلیمو بود خیلی هم خنک و خوش طعم بود بعد از اینکه ۵ دقیقه گذشت طعم دهنم خیلی بد شد یهو زد زیر دلم هر کاری کردم بالا نیارم نشد بیشتر تم از بوی گند آزمایشگاه حالم بد شد ولی خوابوندنم کل بدنم میلرزید ولی دو ساعت واقعا مردم انگار دو قرن برام گذشت خیلی بد بود

برای من با طعم آبلیمو بود کلا انگار شربت آبلیمو بود خیلی هم خنک و خوش طعم بود بعد از اینکه ۵ دقیقه گ ...

آره میفهمم حال بدیه ولی بالا آوردی دیگه کنسل میشه دیگه چرا دو ساعت نگه داشتنت؟