2777
2789

بچها من از پسر همسایمون خوشم میاد معلمه بعد با خواهرش از بچگی بزرگ شدم الآنم تو همکلاسیم سال اخرمونه 

بعد من دیدم این پسره سایت طراحی گرافیک داره از کانال به آیدی ک بود پیام دادم گفتم طراحی لوگو می‌خوام برا پیج آرایشی بعد طرف دو تا ویس فرستاد ک مطمعنم صدای کراشم نیست گفتم شما ادمین هستید گفت آره ی لینک میدم طرحتون و انتخاب کنید و فلان بعد دوباره آیدی داد گفت این ور پیام بدید آیدی ام نوشته محمد بعد همه عکس های کراشم هست همشون حتی عکس بچگیش 

بعد درک نمیکنم الان باز پیام بدم این پسره میخواد جواب بده؟ یعنی اکانتش و به دوستاش داده؟ 

چیکاررر کنم با خودش بتونم حرف بزنممم 

(:A__•~•__M:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکانت کاریشه و پیام زیاده نمیتونی حرف بزنی باهاش

یعنی چی 

خب اکانت اصلیش و چ جوری پیدا کنم 

بعد الان مثلا به این پسره بگم شما خود محمدی؟ بعد نمیگه تو اول آمدی میگی لوگو میخوای بعد میگی من محمدم یا ن؟ ضایع میشععع دروغ گفتم 

کاش منم. راهی بود واسه رسیدن بش شمارشو دارم البته ها ولی رفیق داداشمه اگر بگم بدبخت میشم»

منم همسایمونه خب اگه بگم باز بددخت میشم من بدبخت تر میشم 

با خواهرش یدجام با خانوادش رفت و آمد داریم پارم میکنن

کاش منم. راهی بود واسه رسیدن بش شمارشو دارم البته ها ولی رفیق داداشمه اگر بگم بدبخت میشم»

مشکل اینجاست الان دروغ گفتم لوگو می‌خوام خیلی رکم نمیتونم به طرف بگم تو محمدی ؟ آخه محمد صداش اینجوری نیست خب شک می‌کنههههه اگه بگه تو از کجا میشناسیش یا چیکارش داری چیکار کنم 

منم همسایمونه خب اگه بگم باز بددخت میشم من بدبخت تر میشم با خواهرش یدجام با خانوادش رفت و آمد داریم ...

منم همینطور خواهر😂

اگه به داداشم یا رفیقای دیگ داداشم بگه آبروم تو کل شهر می‌ره 

خیلی حس زهرماریه خودش خیلی پسررررر سر به زیریه خیلییی» اصلا تو صورت آدمم نگاه نمیکنه اشغال ک متوجه یه حرکتی بشه 😐

مشکل اینجاست الان دروغ گفتم لوگو می‌خوام خیلی رکم نمیتونم به طرف بگم تو محمدی ؟ آخه محمد صداش اینجور ...

بنظرم اگه می‌دونی پسریه که به کسی چیزی نمیگه یا ابروتو نمیبره برو بهش بگو قرار نیست تا ابد اینو پنهون نگه داری ماهم حق عاشق شدن دوس داشته شدن و زندگیو داریم

منم اگه جرعتشو داشتم میگفتم