2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 48636 بازدید | 1138 پست
والا کسی از برادر من کمک هزینه ماهانه و ... نخواسته و فقط یه مهمان کردن بود اونم به پیشنهاد خودش بعد ...

خلاصه نمیگم کمک هزینه اماکمک به خونواده مادری مخصوصاوقتی درآمدت خوب باشه خیلی خوبه واصلا ضروریه.من زمانی شرایط مالیم خوب بودبه خانواده مادری کمک میکردم همسرم چیزی نمیگفت امابعدها وضعم خراب شد. خودم محتاج شدم. همیشه فکرمیکنم کاش وقتی وضعم خوب بودبیشتر به خانواده مادرم کمک میکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه نمیگم کمک هزینه اماکمک به خونواده مادری مخصوصاوقتی درآمدت خوب باشه خیلی خوبه واصلا ضروریه.من ز ...

امیدوارم دوباره دستتون باز بشه و بتونید راحت به خانواده کمک کنید

اولین شریک هر کاسبی اول خداست ...سهمش رو جدا کن بده به نیازمندش ....خوشش میاد دخلت رو چند برابر میکن ...

خدا شریک چیزی نیست خدا صاحب همه ی اموال  هست  رزف وروزی همه راهم می ده وقتی یک مرد زن میگیره همسرش شریک همه ی روزها ی خوب وبدش وهمه ی دار وندارش میشه کمک به نیازمند صد البته خوبه ومایه ی برکت زندگی ولی همان کمک هم بعد از تامین خانواده وبارضایت قلبی اثر گذار هست وبدون رضایت  خانم درصورت احتیاج خود شون حق الناس  میاره ونتیجه ی عکس داره

بله دختر باید کمک‌های دیگه بکنه مثلا کمک کار خونه پدر ومادر به اندازه ی همان یک سهم ارث به قول شما ...

دختر هیچ وظیفه ای برای خرج خانواده نداره. برعکس پسر که شرعا وظیفه داره . پدر وظیفه شرعی داره خرج زندگی و رشد دخترش را بده. حتی اگر تحصیل جز رشد محسوب بشه خرج تحصیل هم شرعا واجب میشه و دختر وظیفه نداره پس بده یا جبران کنه.

برای کارهای خانه پدر و مادر میتونندبه فرزند چه دختر و چه پسر دستور انجام بدهند و برای هر دو به یک اندازه وظیفه است