2777
2789

سلام بچها ببخشید یکم طولانیه😢اول بگم ک مامان بابام از هم جدا شدن و مامانم با پدربزرگم زندگی میکرد..مامانم ۴۵-۴۶ سالشه حدودا

از وقتی پدربزرگم فوت کرده و مامانم تنها شده هر روز میره خونه ی خالم،اخلاق پسرخاله و شوهرخالمم یه جوریه ک میدونم چند روز دیگه به روش میارن... ولی نمیدونم چرا مامانم نمیخاد بفهمه😔نمیتونم مستقیم بهش بگم هر روز نره اونجا، 

یجوریم هست از صبح ک پا میشه تا شب، یه وقتاییم شبم همونجا میخابه..

حالا اینا به کنار

غصه ی اصلیم اینه😢

تو این چندماهه مامانم هر چند روز بهم زنگ میزنه یکم پول بریز برام دستم خالیه..

منم میریزم هرچی داشته باشم ، نوکرشم هستم ،ولی فقط ب من میگه، اون خاهرم ک دارن خونه میسازن و دستشون خالیه کلا نمیگه ، اونیکی خاهرم وضعش خوبه دستشون به دهنشون میرسه ولی مامانم میگه۳ تا بچه دارن خرجشون بالاس،،من یه بچه دارم و خونه اجاره ای و یه شوهر که پولامو میشماره...

بعد منم وام برداشته بودم الان ماهی۳۰۰ باید بریزم، شوهرمم چندغاز پول وامو میده بهم ،مامانمم اصن نمیپرسه دستت هست یا نه، فقط میگه بریز😔 میدم بهت، دیگم نمیده😐سر ماه ب شوهرم مبگم یکم بیشتر بهم بده. میگه پولایی ک دادم چیکار کردی، روم نمیشه بگم دادم مامانم چون میدونم منت میزاره.پس اندازامم ک کلا رفت....این چند ماهه یه لباس برا خودم یا بچم نتونستم بگیرم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانم میگم میخای یه کار سبک برات جور کنیم بری سرکار؟ دلم نمیخاد دستت جلو داماد دراز باشه.

میگه نه مادر من مریضم😐هیچ کارشم نیست😔اون خاهرم ک خونه میسازن میگه اره مامان تو مریضی نباید کار کنی😳😳😳میگم چرا بهش بال و پر میدی مامان هیچ کارش نیست، میگه نه من درکش میکنم مامان اعصاب نداره😳😳😳گفتم مگه میخام بره کوه بکنه، کار سبک کنه خب...

حالا نمیدونم دیگه چه جوری بهش بگم😔این چند ماهه حسابی دستم خالی شده ، از طرفی شوهرم غیر مستقیم فهمیده ک پولا چیکار میشن،

کلا موندم چیکار کنم😢😢😢

دیشب تلفنی با مامانم حرف میزدم بهش گفتم مامان داماده ادم هیچ وقت پسر ادم نمیشه، نمیخام اگه پول میدم اون بفهمه، من نوکرتم هستم ولی شوهرم نفهمه... هی غیر مستقیم بهش میگم ولی 😢

چند روز پیش برا خودشو خاهرم ک بنایی دارن کفش گرفته بود ، زنگ زد پول ندارم پول کفشارو بریز برام😳ینی واقعا موندم😔😔

اهان اینم بگم ک پدربزرگم ۵-۶ پسر و ۲ تا دختر داره و یه خونه ی کوچولو، توی شهر بزرگم نیستن که خونه ارزش بالایی داشته باشه، خیلی خوب بفروشن به دخترا ۳۰ تومن میرسه😕الانم مامانم میخاد یکم وام بگیره ، فامیلمون که ضامنشه بهش گفته میتونی قسطارو بدی ؟ میگه اره دخترم و دامادم هستن😢😔

پ.ن: من و یکی از خاهرام ی شهر دیگه هستیم و از مامانم دوریم...

زمانی که با پدر بزرگتون بود از کجا درامد داشت؟

اون موقع بابا بزرگم بود دیگه ، سرکار نمیرفت ولی یه پولی داشت پسراش باهاش کار میکردن هر ماه یه پولی میریختن براش.

بعد از فوتش پولارو خوردن ی ابم روش

خب وقتی اوضاع همسرتون خوب نیست واقعا نمیشه انتظار داشت به مادرتون کمک کنین

حتما رک بگین خودتونم دستتون خالیه

مخصوصا برای وام

همسر بیچارتون از کجا بیارن قسط وامو بدن

حتما صحبت کنین

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

زندگی خیلی خرج داره چقد پول میدی بهش که بتونه بگذرونه اینجوری که نمیشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب