به مامانم میگم میخای یه کار سبک برات جور کنیم بری سرکار؟ دلم نمیخاد دستت جلو داماد دراز باشه.
میگه نه مادر من مریضم😐هیچ کارشم نیست😔اون خاهرم ک خونه میسازن میگه اره مامان تو مریضی نباید کار کنی😳😳😳میگم چرا بهش بال و پر میدی مامان هیچ کارش نیست، میگه نه من درکش میکنم مامان اعصاب نداره😳😳😳گفتم مگه میخام بره کوه بکنه، کار سبک کنه خب...
حالا نمیدونم دیگه چه جوری بهش بگم😔این چند ماهه حسابی دستم خالی شده ، از طرفی شوهرم غیر مستقیم فهمیده ک پولا چیکار میشن،
کلا موندم چیکار کنم😢😢😢
دیشب تلفنی با مامانم حرف میزدم بهش گفتم مامان داماده ادم هیچ وقت پسر ادم نمیشه، نمیخام اگه پول میدم اون بفهمه، من نوکرتم هستم ولی شوهرم نفهمه... هی غیر مستقیم بهش میگم ولی 😢
چند روز پیش برا خودشو خاهرم ک بنایی دارن کفش گرفته بود ، زنگ زد پول ندارم پول کفشارو بریز برام😳ینی واقعا موندم😔😔
اهان اینم بگم ک پدربزرگم ۵-۶ پسر و ۲ تا دختر داره و یه خونه ی کوچولو، توی شهر بزرگم نیستن که خونه ارزش بالایی داشته باشه، خیلی خوب بفروشن به دخترا ۳۰ تومن میرسه😕الانم مامانم میخاد یکم وام بگیره ، فامیلمون که ضامنشه بهش گفته میتونی قسطارو بدی ؟ میگه اره دخترم و دامادم هستن😢😔
پ.ن: من و یکی از خاهرام ی شهر دیگه هستیم و از مامانم دوریم...