2777
2789
عنوان

چه جوری به ماملنم بگم بره سرکار😔چیکار کنم باهاش...

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 65 پست
اخه دلم نمیاد دستش خالی باشه، اون خاهرم ک بنای داره منتظره بقیه بهش کمک کنن، مامانم معلوم نیس میگیر ...

عزیزم این دل سوزی نابجاست اگه داشتی اره بدنبود کمکی کنی اگر شاغل بودی که صددرصد. ولی الان دیگه ظلم نکن درحق خودت ودخترت. بگو مامان ببخش ندارم واقعا. باور کن الان فکر چاره کنه بهتره چون بره سرکار هم مشکل مالی حل میشه هم وقتش پرمیشه خدایی نکرده زندگی خاله تم بهم نمیریزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من مادر بزرگم ۱۸ساله بیوه شده یبار دستشو جلپی بچه هاش دراز نکرده تو رویتا زندگی میکنه ۱۰۰تومن از کمیته امداد میگیره ۱۰۰تومن هم یارانه و معیشتی بخدا پول هم پس انداز میکنه نمیدونم چطوریه ک مادر شما اینقدر طلبکاره

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
چندبار بدی وظیفه میشه منم اینکارو کردم الان طلبکارانه زنگ میزنه هم پول میخواد هم از دامادای مردم تع ...

😔منه خاک برسر از اول نزدگیم تا الان وام برمیداشتم یه تیکه طلا جمع میکردم برا اینده م، دوتا تیکه طلا دستم دیدن فکر میکنن خیلی پولدارم😔

حالا نگه دستو بالم پر باشه ها😞اصن خاهرمو نمیبینه ک هرچی دستش میاد پول قرطی بازیاش میکنه

اخه دلم نمیاد دستش خالی باشه، اون خاهرم ک بنای داره منتظره بقیه بهش کمک کنن، مامانم معلوم نیس میگیر ...

خب چ میشه کرد مگه خودت کار کنی 

وگرنه گناهه اصن از پول شوهرت بدی یواشکی

یا وقتی نداره از کجا بده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دفعه دیگه گفت بگو مامان شرمنده داشتم خرج کردم تموم شد الانم دیگه چیزی تو دست و بالمون نیس اینطوری ی ...

به فکر چی بیفته😢

صدبار گفتم

هزار بار گفتم مامان تا کی من داشته باشم و بدم؟ باید به فکر کار باشی

میگه من مریضم😐دخترمو دامادم هستن

دفعه دیگه گفت بگو مامان شرمنده داشتم خرج کردم تموم شد الانم دیگه چیزی تو دست و بالمون نیس اینطوری ی ...

مامانم یکم از بقیه ی تنبلا الگو میگیره

میبینه مادرشوهره خاهرم میشینه خونه کار نمیکنه بقیه کمکش میکنن میخاد اونم اینجوری باشه..

عزیزم داری به خودت ظلم میکنی خیلی راحت به مادرت بگو مادرمم احترامت واجب ولی من شوهزم راضی نیس ک پولا ...

نه بابا اصن مامانم ادمه زندگی کردن نیس😕کاراشم ک میبینی، شوهره دغ میکنه

😔منه خاک برسر از اول نزدگیم تا الان وام برمیداشتم یه تیکه طلا جمع میکردم برا اینده م، دوتا تیکه طلا ...

فرزند تا حدی وظیفه داره در قبال والدین. شما در قبال شوهرتم مسئولی. باید زندگی نگهدارش باشی.جمع کنی. حالا هر چندماه یه کمک عب نداره ولی اینجوری نه. به مادرت بگو برات مهم نیست من یواشکی از شوهرم پول برمیدارم؟ ببین چی میگه

نه بابا اصن مامانم ادمه زندگی کردن نیس😕کاراشم ک میبینی، شوهره دغ میکنه

ای بابا من فک میکردم‌ مادرا ب فکر زندگی بچه هان

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

سلام عزیزم وقتی شوهرت نمیدونه شرعا و اخلاقا کارت اصلا درست نیس بگو مادر جان نمیتونم قسط خودمون زیاده و شوهرمم اطلاع نداره و شرعا حرام میشه 

مادرتون نباید رو پول داماد حساب کنه الان میتونه کلی کار کنه رب درست کنه خیاطی کنه ترشی درست کنه درست نیس دستشو دراز کنه جلو داماد اونم پنهانب 

يه دفعه كه بهت زنگ زد بگو مامان شرمنده ندارم  يا از اول بگو دعوام شده و ديگه پول نميده زودتر ف ...

خاهرام یکیشون دارن میسازن، ولی بسازنم خیلی اخلاقش مث مامانمه، دلش میخاد همه بهش کمک کنن😕

اون خاهرم ۳ تا بچه داره، و مستاجرن، به مامانم میگه پول بریزم؟ میگه نه فلانی هست ، تو برا بچهات خرج کن دستت خالی نباشه

به فکر چی بیفته😢 صدبار گفتم هزار بار گفتم مامان تا کی من داشته باشم و بدم؟ باید به فکر کار باشی ...

پس بگو دعوام شده. بگو شوهرم فهمیده پولام  میدم تو دعوام کرده دیگه پول نمیده. زنگ بزن خواهران بگو شوهرم راضی نیس مامانم هم فقط از من انتظار داره شما هم کمکش کنید 

متاسفانه چون دلش به شما گرمه حاضر نیست بره سرکار به نظرم شما باید مستقیم بهش بگید 

یادم رفت تو پست اول بگم..

من بهش میگم برو سرکار تا کی من پول بدم، اگه نداشتم چی؟

میگه من خرجی ندارم😐نداشتیم هیچی دیگه...

مامانم یکم از بقیه ی تنبلا الگو میگیره میبینه مادرشوهره خاهرم میشینه خونه کار نمیکنه بقیه کمکش میکن ...

نمیتونه از چیزای خوب الگو بگیره؟؟😐

تنبلی تا حد فشار اومدن به بچه؟ 

البته من درکت میکنم اوضاع منم بهتر نیس