2777
2789
عنوان

چه جوری به ماملنم بگم بره سرکار😔چیکار کنم باهاش...

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 65 پست
پس با این تفاسیر فکر نکنم اهل کار باشه متاسفانه

یه زمانی ک بابابزرگم بود هر چند روز دعواشون میشد قهر میکرد میرفت خونه خالم، بعدم به دوماداش گیگف برام کار جور کنین من دیگه برنمیگردم، الان ک باید دنبال کار باشه کلا بی خیال ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه روش مستقیم رو باید امتحان کنی بگو شرمنده مادر ندارم که بدم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چندبار بدی وظیفه میشه

منم اینکارو کردم الان طلبکارانه زنگ میزنه هم پول میخواد هم از دامادای مردم تعریف میکنه سرکوفت میزنه. با اینکه پدر دارم تا کم میارن به من میگن. دیگه در نظر نمیگیرن آدم خودشم زندگی داره. نمیفهمن. راحت بگو از لحاظ مالی تو فشارم دیگه توان کمک ندارم شرمنده

عزیزم داری به خودت ظلم میکنی خیلی راحت به مادرت بگو مادرمم احترامت واجب ولی من شوهزم راضی نیس ک پولاشو بدم وقتی هم اون راضی نباشه حرامه و خدا نمیبخشتم پس بهتره یه فکری برداری درسته ک باید کمکت کنیم بچه علایم ولی خودتم باید یه آستینی بالا بزنی تنهایی ک نمیشه نمیشه شوهرش بدین؟

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
زندگی خیلی خرج داره چقد پول میدی بهش که بتونه بگذرونه اینجوری که نمیشه 

خرجی نداره وقتی همش خونه خالمه😐

منم ۳۰۰ دارم همونارو براش میریزم ، بعدم ک میگه میگم بخدا ندارم پول وامم مونده ، میگه باشه پس خدا بزرگه😐

خب وقتی اوضاع همسرتون خوب نیست واقعا نمیشه انتظار داشت به مادرتون کمک کنین حتما رک بگین خودتونم دست ...

اخه دلم نمیاد دستش خالی باشه،

اون خاهرم ک بنای داره منتظره بقیه بهش کمک کنن، مامانم معلوم نیس میگیره برا اون خرج میکنه گولارو، یا چیکار میکنه😔

متاسفانه چون دلش به شما گرمه حاضر نیست بره سرکار

به نظرم شما باید مستقیم بهش بگید 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
دفعه بعد بگو ببخش مامان این ماه یکم دستم خالی شده ندارم از فلانی بگیر دیگه متوجه میشه که نداری

😞دلم نمیاد ندم، میدونم اونای دیگم نمیدن ، چندبارم غیر مستقیم گفتم از فلانی بگیر میگه اون خرجش بالاس

خرجی نداره وقتی همش خونه خالمه😐 منم ۳۰۰ دارم همونارو براش میریزم ، بعدم ک میگه میگم بخدا ندارم پول ...

خدا بزرگه بر منکرش لعنت

ولی هر ماه از آسمون پول نمیفرسته. باید کار کنی زحمت بکشی. بگو شوهرت نمیدونه و دیگه نمیتونی پنهونی پول بدی

خواهشا اینکارو نکن. حتی اگر پدر مادر آدم باشن درست نیس پنهانی پول بداری بدی مادرت 

اخه دلم نمیاد دستش خالی باشه، اون خاهرم ک بنای داره منتظره بقیه بهش کمک کنن، مامانم معلوم نیس میگیر ...

زنگ بزن به خواهرات بگو 

درد دل کن بگو منم دستم خالیه اونا شاید غیر مستقیم به مامانت بگن 

خرجی نداره وقتی همش خونه خالمه😐 منم ۳۰۰ دارم همونارو براش میریزم ، بعدم ک میگه میگم بخدا ندارم پول ...

قبل اینکه وام بگیره و قسطشو شما بدی 

باهاش جوی حرف بزن شرایطتو بگو

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .