پرهاااام مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 5522 عنوان مادرم دچار علایم کروناست لطفا راهنمایی کنید چی مصرف کنه 310 بازدید | 57 پست سلام دوستان...مادرم ۵۵ سالشه...از دیروز بدنش مورمور شدو یدفه سردش میشدو بعدم بدن درد شدید...الان تماس داشتم باش گفت گلوم درد میکنه...تب و لرز دارم...بدن درد دارم...فشار و چربی خون هم دارن..پدرم هم دیابتی هستن...لطفا کسلنی که تجربه دارن بگین باید چکارکنن...چی بخوره...دارم از نگرانی میمیرم... 1399/06/17 | 10:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرهاااام مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 5522 کسی اصفهان جایی رو که دارو امام کاظم بفروشه میشناسه...بم معرفی کنید
پیتزاگوشتوقارچ۸۰ عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 513 عزیزم اولین کاری ک باید بکنه خودشو تو اتاقی ک تهویه داشته باشه قرنطینه کنه.ماسک بزنه .میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم
پیتزاگوشتوقارچ۸۰ عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 513 حتما تو اتاقش پنجره باشه ک ی کم بازش بزاره .میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم
gandom_72 عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 4544 کسی اصفهان جایی رو که دارو امام کاظم بفروشه میشناسه...بم معرفی کنید تو رو خدا ول کنید این داروی امام کاظمو
پیتزاگوشتوقارچ۸۰ عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 513 ظروفش رو جدا کنه .میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم
پرهاااام مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 5522 عزیزم اولین کاری ک باید بکنه خودشو تو اتاقی ک تهویه داشته باشه قرنطینه کنه.ماسک بزنه اینکارو کرده....بدنش شدید درد میکرد...داشت گریه میکرد از درد انگار
98_m_p عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 350 به نظر من باید ببری دکتر اگ کروناس چون هر دوتاشون تو گروه های خطرناکن ممکن خدای نکرده زبونم لال اتفاقی بیفته براشون 🤰 سلامتی همه نی نی های تو شکم مامانا
mamanraha97 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 14725 اول خودشو قرنطینه کنهتا میتونه مایعات گرم و مقوی بخورهانبه خیلی عالیه بگو بخورهاویشن و عسل دم کن بخورهبگو دکتر هم بره البته چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
پرهاااام مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 5522 به نظر من باید ببری دکتر اگ کروناس چون هر دوتاشون تو گروه های خطرناکن ممکن خدای نکرده زبونم لال اتفا ... پیش چه دکتر برن؟؟
پیتزاگوشتوقارچ۸۰ عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 513 اگر دستوشیشون فن داره ک تا۲ ساعت بعد مادرت هیچکس نره دستشویی.اگر نداره تا ۸ ساعت.چون حتما درگیر میشن .میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم
gandom_72 عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 4544 اینکارو کرده....بدنش شدید درد میکرد...داشت گریه میکرد از درد انگار منم زار میزدم از بدن درد هر شیش ساعت استامینوفن میخوردمبدن درد چهار پنج روز اوله فقط
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16014 اینکارو کرده....بدنش شدید درد میکرد...داشت گریه میکرد از درد انگار عزیزم منم همین علایم مادرت و داشتم چند روزی فقط خودم و بستم به لیمو ترش تازه،خیلی خیلی بهتر شدم الان بعد چند روز،فقط یکم لرز میکنم چند ساعت یبار این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂