2777
2789

سلام دوستان...مادرم ۵۵ سالشه...از دیروز بدنش مورمور شدو یدفه سردش میشدو بعدم بدن درد شدید...الان تماس داشتم باش گفت گلوم درد میکنه...تب و لرز دارم...بدن درد دارم...فشار و چربی خون هم دارن..پدرم هم دیابتی هستن...لطفا کسلنی که تجربه دارن بگین باید چکارکنن...چی بخوره...دارم از نگرانی میمیرم...

عزیزم اولین کاری ک باید بکنه خودشو تو اتاقی ک تهویه داشته باشه قرنطینه کنه.ماسک بزنه

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول خودشو قرنطینه کنه

تا میتونه مایعات گرم و مقوی بخوره

انبه خیلی عالیه بگو بخوره

اویشن و عسل دم کن بخوره

بگو دکتر هم بره البته

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

اگر دستوشیشون فن داره ک تا۲ ساعت بعد مادرت هیچکس نره دستشویی.اگر نداره تا ۸ ساعت.چون حتما درگیر میشن

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 
اینکارو کرده....بدنش شدید درد میکرد...داشت گریه میکرد از درد انگار

عزیزم منم همین علایم مادرت و داشتم چند روزی فقط خودم و بستم به لیمو ترش تازه،خیلی خیلی بهتر شدم الان بعد چند روز،فقط یکم لرز میکنم چند ساعت یبار

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂