2777
2789

من روزن زن هیچی هدیه نگرفتم با اینکه یکسال هم نیست ازدواج کردیم. شوهرم بهم پول داد گف برو هر چی میخوای بگیر مثلان برای روز زن ولی من انتظار داشتم برام گل بگیر ی هدیه بگیر. ما خونمون شهر دیگس خونه پدرش ایناهم ی شهر دیگه ک چهار پنج ساعت فاصلشونه تا میریم 20روزو میمونیم. تا میریم اونجا رفتارش انگار عوض میشه. خونه خودمون جونشو برام میده ولی خونه پدرش نه همش میره بیرون یا تو گوشی بهم اهمیت زیادی نمیده منم مجبورم مث کلفت کار کنم چون مادرشوهرم همیشه خدا مریضع و اونجا هم خونه شلوغیه حالا من برم اونجا مهم نیست نمیدونم چرا وقتی میریم از هم دور میشیم. شوهرم از تظر مالی برام کم نمیزاره ولی این رفتاراش اذیتم میکنه. برام هدیه نمیخره نمیدونم چرا. رغتیم خونمون گفتم برام هیچی روز زن نخریدی عذر خواهی کرد گف حق داری... ببخشید طولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هیچ سالی روز زن کادو نگرفتم چند ساله ازدواج کردم دیگه زندگی ها سخت شده و آقایون بیشتر به فکر زندگی و خرجی خونه هستن مثل ما به این چیز ها توجه نمیکنن به دل نگیر

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
پول داده دیگه بری بخری نمیدونم مشکلت چیه

درک نمیکنید. من گفتم ی شاخه گل میخاستم فقط. بعد رفتاراشم عجیب میشه ببار باهم خوبیم یبار بد جلوی خوانودش یا دوست و رفیقامون بهم خیلییی کم ابراز علاقه می کنه ک اونم میگه عزیزم. مثلان اونروز خونه مادرش اینا بهم میگفت بلند شو کارارو کن😐ب برادرش هم میگفت بلند شو کمش کن. با حالت دستوری میگفت ک انگار کلفتم

منم هیچ سالی روز زن کادو نگرفتم چند ساله ازدواج کردم دیگه زندگی ها سخت شده و آقایون بیشتر به فکر زند ...

عزیزم ی گل گرفتن ک چیزی نیست خرجی نیست ی شاخه گل چیه. والا ما زنا با ی شاخه گلی ا از ز باغی سر راه هم بچینن خوشحال میشیم. میگی ن؟

زیاد جایی نمون و تا حدی کمک کن بعدم بشین رفتین خونتون خواسته ها و حرفاتو نرم نرم ب شوهرت بگو

مشکلم همینه نمیتونم خواسته هامو ب زبون بیارم. بعد زبون تندی هم دارم خیلی تند و دراز نمیتونم مث ی زن با سیاست و حرف بلد حرف بزنم

مشکلم همینه نمیتونم خواسته هامو ب زبون بیارم. بعد زبون تندی هم دارم خیلی تند و دراز نمیتونم مث ی زن ...

باید یادبگیری

باید بتونی 💝

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

سلام

شاید شما مث من کمی توی انتخاب وسایل و ...

حساس هستید

همسرتون دوست داره خودتون به سلیقه خودتون خرید کنید برای خودتون.

اما اینکه بهش یاد بدید گاهی اوقات شاخه گل براتون بخره کمی سخته

منم در تلاشم که این رفتار رو یاد بدم و عادت گاهی به گاهی بشه 😶🙂😂

درک نمیکنید. من گفتم ی شاخه گل میخاستم فقط. بعد رفتاراشم عجیب میشه ببار باهم خوبیم یبار بد جلوی خوان ...

میخواد جلوی بقیه بگه من زن دلیل نیستم یا کمک مادرم میکنه و..

زیاد اهمیت نده فوقش راضی نیستی پاشید سمبل کاری کن یا از دستت بنداز بگن دست و پا چلفتی هستی بهتره تا کار کنی الکی حالت مادرشوهرش مریضه عیب نداره همیشگی نیست که ولی برای بقیه چرا کار کنی بعد خوب بعد یک مدت میرید شهرش شاید میخواد با خانواده دوستان آشنایان باشه زیاد بزرگ میکنی خیانت که نمیره بکنه بذار یکم هم برای خودش باشه اگه کار بدی نمیکنن

در مورد هدیه هم پول داده خوب از پولش هر چی دوست داری بخر گفتی برات کم نمیذاره دیگه اگه براش مهم نبود پول هم نمیداد شاید یاد نگرفته یا ندیده که کادو وگل بگیره خودت با پولش بخر هی جلوش بگو پول دادی گل قشنگی شد خریدم دیگه دفعه بعد میفهمه با کل خوشحال میشی برات میره میگیره

در کل زندگی رو سخت نگیر

سلامشاید شما مث من کمی توی انتخاب وسایل و ...حساس هستیدهمسرتون دوست داره خودتون به سلیقه خودتون خرید ...

چطور یاد میدی؟ من واقعان زن نا اکاهیم خواسته هامو با دعوا میگم کلان نمیتونم اروم باشمم😂😕

میخواد جلوی بقیه بگه من زن دلیل نیستم یا کمک مادرم میکنه و..زیاد اهمیت نده فوقش راضی نیستی پاشید سمب ...

مامانش ک همیشه خدا مریضه. مردم مادرشوهر دارم منم مادرشوهر دارم. دام نمیخاد هیچوقت برم خونشون