2777
2789
عنوان

جاری و لباس یلدایی😭😭😭

282 بازدید | 20 پست

بچها من عقدم

یدونه جاری دارم

ی ذره حسوده همش دنبال اینه که ی حرفی اتویی از من پیدا کنه

ی بار رفتیم عروسی با مادرشوهرم و جاریم اینا ی لباس قرمز خیلییییی قشنگ پوشیدم

حالا برای شب یلدا برام یلدایی میارن

بنظرتون همونو بپوشم؟خیلی مناسبه برای این جور مهمونیا قرمزم هست ی وقت نگه براش ی لباس نخریدن خانوداش مجبور شده لباس عروسیو بپوشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مشکل مالی نداری به نظرم لباس دیگه بپوش.

منم با این قر و فرا موافق نیستم ولی راستش توی جامعه تاثیر میذاره الان جلوی حرف و حدیث رو بگیری بهتره.

وگرنه هم با اعتماد به نفس بگو لباس قشنگی بود دوست داشتم همونو بپوشم.

به نظرم هر جور که خودت راحتی بپوش هر چیزی که توی ذهن و فکرت درسته رو انجام بده چون سالها با این خانواده رو در رو هستی

وقتی عاقلانه تصمیم بگیری هر حرفیم بشنوی چون اساسش عقلانیت بوده چیزی ناراحتت نمیتونه بکنه

البته که ادما جوری هستیم هر کاری هم بکنیم باز دیگرانی هستن که حرف بزنن ولی خودمون باید دنباله حرف رو نگیریم و دنبالش نباشیم کی چی گفت

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

من بودم اهمیت نمیدادم

چون همونجور که خودم راحتم زندگی میکنم

قرار نیست وقتی به هر دلیلی نمیتونم لباس جدید تهیه کنم خانوادمو بخاطر چندتا احمق تو فشار بذارم

ولی تصمیم نهایی با شماست

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!