2777
2789
عنوان

مادرم دچار علایم کروناست لطفا راهنمایی کنید چی مصرف کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 57 پست
ریه م درگیری خیلی کم داشت در حد دو سه نقطه اصلا علایم تنفسی مثه سرفه و تنگی نفس حتی گلودرد نداشتم ...

اره دارو فقط ازيترو ميدن من خودم باردار هم هستم و گرفتم هيچ دارويي نخوردم خدا رحم كرد خفيف گرفتم

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر ک خفیف گرفتی خودم پرستارم بخشمون پر مادرای بارداره

خيلي سخته بخدا استرسش از درد كرونا بيشتره من فقط ي روز بدن درد و لرز داشتم دكتر گفت چون بارداري تست بده وگرنه اصلا ب اندازه بدن درد هاي انفولانزا نبود 

بعد هم كلا بويايي و چشايي از دست رفت الانم ك داره برميگرده بوهارو قاطي ميفهمم انگار تو بينيم ي بوي خيلي بد هست انشالله اينم خوب بشه 

دعا كنيد واسه ما باردارها

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****
چن ساعت یبار ناپروکسن بخورن

روزي دوتا ببين ناپروكسن بخوره تا زماني ك بدن دردش باز شروع بشه ولي ازت خاهش ميكنم جفتشون بفرست اورژانس تا اسكن ريه بشن نزار بيش از اين خداي نكرده ريه هاشون درگير بشه 

عزیزم من از خودم مطمینم که هرگز برای کسی ارزوی مریضی نمیکنم...

دختر خوب اول برن اورژانس بعد هم نترسن خوب ميشن فقط بدون ك پدرت هم الان داره كرونا اون هم حتما بايد معاينه بشه دارو بخوره

عزیزم من از خودم مطمینم که هرگز برای کسی ارزوی مریضی نمیکنم...

عزیزم من حلالت کردم هرچی بوده و نبوده 

فدات شم ادم ی لحظه اعثابش خورد میشه ولی من نمیدونم چرا از شما ناراحت نشدم واقعا از ته دل برا مامانت دعا میکنم

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
کامل ازبین رفت

اخه من چند روزیه آنفولانزا گرفتم تست خونم منفی بود سرفه هامم ببخشید خلط داره بویاییم کم شده اما کامل از بین نرفته میفهمم بو ها را دکتر گفت نترس علائم آنفولانزا و کرونا شبیه به همه