2777
2789
عنوان

مادرم دچار علایم کروناست لطفا راهنمایی کنید چی مصرف کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 57 پست

سلام ماهم خانوادگي گرفتيم

علائمش مثل ماست احتمالا ب زودي بويايي و چشاييش رو از دست ميده

اول از همه بره بيمارستان اسكن ريه بشه تا خداي نكرده ريه هاش درگير شده باشه داروي مخصوص بدن پدرتون هم صد در صد كرونا مثبته اون هم بره و اسكن بشه

تنها دارو براي بدن دردشون ناپروكسن هست ك معجزه ميكنه

و انشالله ك ريه ها درگير نشدن فقط دارو ازيترومايسين ميده بهشون

دائم دهنشون با اب نمك قرقره كنن و ويتامين ث ١٠٠٠حتما از دارخانه براشون بخريد روزانه يك عدد ب هيچ وجه ويتامين د و لبنيات فعلا نخورن 

اگه ميتوني براشون سوپ با ماهيجه حتما درست كن 

و نترسيد اصلا من باردارم و گرفتم بدون هيچ دارويي فقط با ويتامين ث فقط خداروشكر ريه ام درگير نشد

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مایعات ویتامین سی

بگو خونتون کتری همش روشن باشه بخار باشه

اصلا استرس ندین بهش رحیه بدین

الان ک کرونا گرفته بگو از الکل استفاده نکن ک ریه رو داغونتر میکنه

براش غذای خوب بفرستین

توش فلفل سیاه باشه

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
اول خودشو قرنطینه کنه تا میتونه مایعات گرم و مقوی بخوره انبه خیلی عالیه بگو بخوره اویشن و عسل دم ...

اره منم زن عموم کرونا گرفته سنشم بالاست،دکتر گفته انبه،آناناس،اویشن و عسل،لیمو ترش استفاده کنه زیاد

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

آب نمک قرقره کنن روزی سه بار

مایعات زیاد بخورن

قرص ویتامین هم مصرف نکنن

میوه های که باعث اسهال نمیشه بخورن

داروی امام کاظم و گلاب هم چرت و پرته  

آنقدر دنیا خر تو خر است که می ترسم حرف آن ها راست از آب دربیاید و آن دنیا هم باشد! 
کرونا بدن مورمور میشه؟تب ولرز داره؟

اره دقيقا مور مور ميشه مخصوصا وقتي اب بخوره بهت

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****
میشه علائم روزهای اولو بگی؟چجوری شد فهمیدی؟

اولش چشم درد و سردرد داشتم که فقط ی روز بود

بعدس دو سه روز بدن درد داشتم ک ی شب خیلی شدید شد رفتم سی اسکن گفت ریه ت درگیر شده فرداش بویاییمو از دست دادم و ضعف و خستگی شدید

غذای چرب و ادویه دار ممنوع.سردیجات ممنوع.ترشیجات ممنوع.عدس زیاد بخوره.اب زیاد بخوره.عدس پلو با مرغ کبابی عالیه براش.صبحانه و شام تخم مرغ اب پز بخوره.گومه چ کبابی باشه چ خام خیلی خوبه.اب هویج تازه عالیه.چایی  اویشن کمرنک دم کنن بخورین روزس ۲ استکان.اب جوش و لیمو تازه عااالیه.عسل نریزن توش فقط.لیمو تازه کنار غذاش بخوره.عدسی درست کنین براش.بدون روغن فقط.ادویه هم فقط نمک و فلفل سیاه بزنین ابشو بخوره خوبه.میوه جات خیلی خوبه بخوره.سبزیجات تازه بخوره.همه تو خونه ماسک بزنن

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 

ماهم کرونا گرفتیم خوب شدیم.اینا نکاتی بود ک رعایت کردیم

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 
لیمو ترش خالی؟؟؟شما دیگه چی مصرف کردین

عزيزم اول از همه ببرشون يا خودشون برن اورژانس