2777
2789
عنوان

مادرم دچار علایم کروناست لطفا راهنمایی کنید چی مصرف کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 57 پست
لیمو ترش خالی؟؟؟شما دیگه چی مصرف کردین

لیموترش زیاد میریختم تو سوپ میخوردم،توی اب خوردنم میریختم میخوردم،خالی میخوردم،تا میاد شب بشه شاید ۱۵تا لیمو ترش میخوردم،الانم میخورم بعد چند روز

میل به چیزی نداشتم،فقط سوپ اونم به زور با لیمو ترش

و اب انارم خوردم این چند روزه ولی اناناس و انبه هم میگن خیلی خوبه ولی من نخوردم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
من اصلا پیششون نیستم...یه شهر دیگم...فقط خودشون دوتا تو خونن...

ناپروكسن معجزه ميكنه بدن دردشون رو 

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استار جان حتما برا مادرت دعا میکنم زودتر خوب بشن ی مادر حقش سلامتی و زندگی با ارامش 

ولی اگ یادت بیاد تو تاپیکم بهم گفتی کاش زودتر تو مراسمات عزاداری کرونا بگیرم و بیام خبرشو بدم 

من حلالت کردم و الانم از ته دلم برای مادرت ۱۰۰تا صلوات میفرستم

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
اولش چشم درد و سردرد داشتم که فقط ی روز بود بعدس دو سه روز بدن درد داشتم ک ی شب خیلی شدید شد رفتم س ...

عزيزم ريه ات درگير شد چ دارويي خوردي؟؟؟الان چطور شدي؟؟؟

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****
من اصلا پیششون نیستم...یه شهر دیگم...فقط خودشون دوتا تو خونن...

ب پدرت بگو براشون غذا بگیره نذاره مادرت کار کنه بدنش ضعیف میشه بگو زنگ بزنه ازانس غذا بیاره سوپ اش ابگوشت 

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
اولش چشم درد و سردرد داشتم که فقط ی روز بود بعدس دو سه روز بدن درد داشتم ک ی شب خیلی شدید شد رفتم س ...

منم چند روز چشم درد و سردرد شدید داشتم بعدش تهوع و لرز شدید و بدن درددددددد

الانم کم و بیش دچارم ولی بهترم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
عزيزم ريه ات درگير شد چ دارويي خوردي؟؟؟الان چطور شدي؟؟؟

ریه م درگیری خیلی کم داشت در حد دو سه نقطه

اصلا علایم تنفسی مثه سرفه و تنگی نفس حتی گلودرد نداشتم

دارو فقط آزیترومایسین خوردم خداروشکر الان خوب خوبم

چه غداهای بخورن؟؟؟

ببين اونها ب شدت بي اشتها ميشن و بزودي طعم نميفهمن ولي فقط و فقط مايعات بخورن ك راه تنفسي خشك نشه فقط هم سوپ و برنج كته