دخترم به شوخی زده دم باسن دوستش کلاس سوم هست چند بار تکرار شده خب معنی کارشو نمیدونسته ، معلم ب من گفت بچتون غرضی داره و ب معنی کاراشو انجام میده منم گفتم باید با دلیل صحبت کنی بچه من فقط شوخی کرده به چی حقی داری متهم میکنی بچه کلاس سومی رو ب غرض و معنی ، اگ غرض داشت جلو شما انجام نمیداد ک ،فکر کرده شوخیه بعد رفت ب مدیرم گفته اونم گفت بهتره جاب جا کنید دخترتونو منم گفتم باشه پروندشو بدید ببرمش و کلی سرو صدا کردم گفتم میرم اموزش و پرورش بابت اتهامی که زدید اخرش مدیر نرم شد گفت حلش میکنم ، نمیدونم چیکار کنم دارم دغ میکنم بابت اتهامی که ایشون ب دخترم زده
به حرف معلم نیست احتمالا دخترت قلدری میکنه و اون دختر یا مادرش با معلم حرف زدن
وگرنه معلم فقط با دیدن خالی برا خودش دردسر درست نمیکنه که مدیر بگه باید جابه جا شه احتمالا دختره اذیت شده کاش به بچت یاد میدادی یه جاهایی ممنوعه هست تو همه مهد کودک با نمایش و آهنگ یاد میدن چه جور دختر شما نمیدونسته
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
وا خب بچن هنوز شوخی های خام میکنن ب هیچ وجه شوخی هاشون ب معنی ذهن ما با معنی نیست
یا شما میخوای انکار کنی یا زیادی مثبت اندیشی
این حرکت تو یه جمع عمومی صورت خوشی نداره
همه هم جنبه هاشون مثل هم نیست
شما باید به دخترتون یاد بدید
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
دقیقا همین شوخی رو یکی باپسرم کرده بود طوری ادبش کردم که دیگه سمت هیچ بچه ای نره
برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی دغدغه موی کودکشون رو نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak
خودتون یعنی ازین شوخیا نکردید تو مدرسه اصلا چیز عجیبی نیست من با این سن گاهی پیش میاد حرفی میزنم یا رفتاری میکنم که یه ساعت دیگه از شرمندگی خودمو لعنت میکنم که این چکاری بود کردم
یه بچه ۹ سالس که یه حرکت زشت رو چند بار تکرار کرده من جای معلم بودم خودم با محبت به شاگردم تذکر میدادم
من خودم مادر نشدم هنوز ولی میدونم مادر خودم خاله هام یا هر مادری اطرافم این اتفاق برابچه اش افتاده بود به معنای واقعی کلمه مدرسه و مدیر و خانواده اون بچه رو ......
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱