2777
2789
عنوان

معلم ب بچم تهمت زده چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 68 پست
جالبه طلبکارم هست من بودم اب میشدم از خجالت مگه میشه بچه ۹ ساله نفهمه این حرکت خوبه یابد

وا خب بچن هنوز شوخی های خام میکنن ب هیچ وجه شوخی هاشون ب معنی ذهن ما با معنی نیست

به حرف معلم نیست احتمالا دخترت قلدری میکنه و اون دختر یا مادرش با معلم حرف زدن

وگرنه معلم فقط با دیدن خالی برا خودش دردسر درست نمیکنه که مدیر بگه باید جابه جا شه احتمالا دختره اذیت شده کاش به بچت یاد میدادی یه جاهایی ممنوعه هست تو همه مهد کودک با نمایش و آهنگ یاد میدن چه جور دختر شما نمیدونسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بدم میاد یکی این شوخی ها رو با دخترم کنههمکلاسی کلاس ششم دخترم شوخی شوخی رو مانتو به هر به ...

تازه سینه دختر بچه ای که تازه به بلوغ رسیده و درد داره!!

زنداداشم از الان برا بچه ۱۰ ماهه حریم یاد داده و حتی پیش باباش پوشکشو عوض نمیکنه صددرصد این بچه اینده میدونه دست زدن به ناحیه خصوصی یکی کار خوبی نیست

وقتیم یکی بچشو تربیت نکرده دیگران تربیتش میکنن

لایک نکن خواهر منننن  
منم بدم میاد یکی این شوخی ها رو با دخترم کنههمکلاسی کلاس ششم دخترم شوخی شوخی رو مانتو به هر به ...

اینو شما باید حتما مدرسه میرفتی و برخورد جدی میداشتی

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
وا خب بچن هنوز شوخی های خام میکنن ب هیچ وجه شوخی هاشون ب معنی ذهن ما با معنی نیست

یا شما میخوای انکار کنی یا زیادی مثبت اندیشی

این حرکت تو یه جمع عمومی صورت خوشی نداره

همه هم جنبه هاشون مثل هم نیست

شما باید به دخترتون یاد بدید

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

دقیقا همین شوخی رو یکی باپسرم کرده بود طوری ادبش کردم که دیگه سمت هیچ بچه ای نره

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

چطوری فکر میکنین دختر کلاس سومی درباره نواحی خصوصی نمیدونه و این کار یه کار عادیه؟؟؟؟

اگر یه دختر دیگه بارها این کارو تکرار میکرد اعتراض نمیکردین؟

خب مشخصه که کار دختر شما اشتباه بوده و باید تذکر میدادن

ای بابا چتونه همه شدید معلم اخلاق

خودتون یعنی ازین شوخیا نکردید تو مدرسه اصلا چیز عجیبی نیست من با این سن گاهی پیش میاد حرفی میزنم یا رفتاری میکنم که یه ساعت دیگه از شرمندگی خودمو لعنت میکنم که این چکاری بود کردم

یه بچه ۹ سالس که یه حرکت زشت رو چند بار تکرار کرده من جای معلم بودم خودم با محبت به شاگردم تذکر میدادم

یه لحظه خودتونو بذارید جای مادر طرف مقابل

من خودم مادر نشدم هنوز ولی میدونم مادر خودم خاله هام یا هر مادری اطرافم این اتفاق برابچه اش افتاده بود به معنای واقعی کلمه مدرسه و مدیر و خانواده اون بچه رو ......

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

این شوخی نیست یه رفتارزشته احتمالادخترت جایی دیده شانس اوردی والدین اون بچه هانیومدن مدرسه

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

ای بابا چتونه همه شدید معلم اخلاقخودتون یعنی ازین شوخیا نکردید تو مدرسه اصلا چیز عجیبی نیست من با ای ...

الان همه خیلی خیلی به حریم خصوصی حساس شدن

تودوره های صمن خدمت هم زیاد به معلم ها تذکر میدن مراقب بچه ها باشن چون هم جنس گرایی زیاد شده

خلاصه با زمان ما خیلی فرق کرده زود سوتفاهم پیش میاد

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟