2777
2789
عنوان

معلم ب بچم تهمت زده چی کار کنم

1128 بازدید | 68 پست

دخترم به شوخی زده دم باسن دوستش کلاس سوم هست چند بار تکرار شده خب معنی کارشو نمیدونسته ، معلم ب من گفت بچتون غرضی داره و ب معنی کاراشو انجام میده منم گفتم باید با دلیل صحبت کنی بچه من فقط شوخی کرده به چی حقی داری متهم میکنی بچه کلاس سومی رو ب غرض و معنی ، اگ غرض داشت جلو شما انجام نمیداد ک ،فکر کرده شوخیه بعد رفت ب مدیرم گفته اونم گفت بهتره جاب جا کنید دخترتونو منم گفتم باشه پروندشو بدید ببرمش و کلی سرو صدا کردم گفتم میرم اموزش و پرورش بابت اتهامی که زدید اخرش مدیر نرم شد گفت حلش میکنم ، نمیدونم چیکار کنم دارم دغ میکنم بابت اتهامی که ایشون ب دخترم زده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا جلوی بچه ها مدیریت کنید شوخی هاتونو

از یه جا یاد گرفته دیگه

واقعا شوخی جالبی نیست توی مدرسه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

شما توی خونه با دخترتون همچین شوخی هایی میکنید؟

اگر کسی با دختر شما همچین شوخی ای کرده بود، و تکرار شده بود، واکنشتون همین بود؟

به نظرم کادر مدرسه کارشون و درست انجام میدن و حساسیت هاشون خیلی به جاست.

اتهام نیستدختر شما کلاس سومه و میدونه اونجا یه عضو خصوصی تو بدنه اگه شما یادش ندادی مشکل خودته و معل ...

جالبه طلبکارم هست

من بودم اب میشدم از خجالت

مگه میشه بچه ۹ ساله نفهمه این حرکت خوبه یابد

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
جالبه طلبکارم هست من بودم اب میشدم از خجالت مگه میشه بچه ۹ ساله نفهمه این حرکت خوبه یابد

دقیقا تازه برمیخوره تهمت اتهام

صددرصد اولیا اون بچه بفهمه واکنش نشون میده

لایک نکن خواهر منننن