2777
2789
عنوان

شوهر شکاک و یه دندم

1299 بازدید | 92 پست

من تازه ازدواج کردم پنج سال باهم دوست بودیم شوهر خیلی خوبه دست و دلباز و خوش اخلاق اکثر مواقع.کارش جوریه که درماه یه هفته خونه است با شدت شکاکه قبلا اینجوری نبود من پرستارم وشاغل هزار تا دوست و همکار دارم اما حق ندارم تلگرام داشت باشم چند وقت پیش نصب کردم انقدرررر غر زد وبد اخلاقی کرد که پاک کردم‌حق ندارم تا یه ساعتی بیشتر آن شم درصورتی که ممکنه شب کار باشم و حوصلم سر بره.باور میکنید من تازه اینستا نصب کردم؟ بعد از پریروز گیر داده باید رمز اینستاتو بدی منم گفتم من که چیزی توش ندارم اما توم بده با قیافه حق به جانبی میگه چ حرفا مردی گفتن زنی گفتن خلاصه بعد یساعت بهش دادم زنگ زده میگ دیر بهم دادیش نمیخوامش دیگ گوشیشم خاموش کرد نمیدونم چیکار کنم واقعا درمونده شدم من زن مستقلی بودم قبل اون اما حالا واس یه بیرون رفتن باید اجازه بگیرم اهل خیانت وسبک بازی نیستم خودشم میدونه اما واقعا نمیدونم این بار چیکار کنم؟ پیشقدم شم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دیر نشده درستش کن 

میگی تازه اینستا نصب کردی 

من اصلا ندارم . نه تل نه اینستا 

من که به رفتار همسرم عادت کردم واین اشتباه بود . 

همیشه گفتم بزار قهر نباشه دعوانشه و کوتاه اومدم که این بزرگترین اشتباهم بود 

سر حرفت وایستا الان به حرفاش گوش کنی همینجوری عادت میکنه 

کار خودت و بکن بیرون هم برو 

بشینی خونه میشی خونه نشین . یه مدت دعوا داشته باشید بهتره یه عمر عذاب بکشی . 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

فکر کنم اصلا دوست نداره تو شبکه های اجتماعی باشید

دو راه داری یا بیخیال شبکه های اجتماعی مجازی بشی و کلا ارتباطات رو کم وقطع کنی

یا کلا بجنگی و متوجه اش کنی تو هم احتیاج داری به شبکه های مجازی

این تصمیم خودته، اول زندگی آقایون اینجورین یا باید با صبوری بهش بفهمونی و اعتمادش رو جلب کنی 

یا با دعوا باز خودت قلق طرفت رو میدونی بعضی ها با جنگ و دعوا درست میشن بعضی ها بدتر لج میکنن

واقعا درمونده شدم.شما بودین باهاش راه می اومدین؟ یامثل خودش قهر میکردین؟ این بار اولش نیس😔😔

اهل منطق نیست قهر کردن هم خودتو فرسوده میکنه سعی کن باهاش حرف بزنی و بهش بفهمونی اسیری نیستی 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..

عزیزم اصلا همچین حقی نداره شوهرت 

یه وقتی هست شما ازدواج سنتی میکنید و دو طرف از قبل توافق میکنن روش که مرد باید نفقه بده و همه وظایف با خودشه و از اون طرف زن ازش اجازع میگیره و ....

ولی وقتی شما یک زن شاغل هستی نفقه نمیگیری دوست بودی و ازدواجت مدرنه ایشون اصلا  همچین حقی نداره که بخواد بهت اجازه بده 

اشتباه رو از اول کردی که به  حرفش گوش  کردی

مثل خودش باش یه مدت 

رمزت رو  عوض کن و تا رمزش رو  بهت نداد بهش   نده 

تلگرامت رو نصب کن و اگر گفت حذف کن دقیقا رفتاری رو بکن که اگر بهش اینو میگفتی همچین رفتاری نشون میداد

می دونم اللن میگی دعوا میشه میترسم بدتر بشه و....

راهی نیست که با ملایمت حل بشه 

یا باید تا آخر عمر زندانی و بله قربان گو باشی و همسرت هر چی میگذره بدتر میشه یا اینکه پی همه چی رو به تنت بمالی و با مقاومت در مقابل خواسته های غیر منطقی همسرت استقلالت رو بدست بیاری و حتی اگر کوتاه نیومد جدا بشی ولی زندانی و تو سری خور نباشی

آخه دوسش دارم نمیشه که جدا شد همین اول کار.زندگی خوبی داریم دوسم داره خیلی اما این رفتاراش آزرده ام ...

من هنوزم اینستا ندارم.منم مشکل شمارو دارم

فوق لیسانس دارم ولی خانه دارم😞😞

یه بچه کوچیک دارم بخاطر اون همش کوتاه میام

یعنی بهش بی محلی نکنم حداقل یه روز و بعد باهاش حرف بزنم؟؟

نشون بده چقدر ناراحت شدی و ازش دلگیر هستی من اصولا خودم اهل سر سنگینی هستم ولی قهر نه. حرف میزنم ولی سرد و سنگین کلا اینجوری هستم فقط خودخوری نکن حرفاتو بزن نذار تو دلت بمونه ازارت بده 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..