2777
2789
عنوان

شوهر شکاک و یه دندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 92 پست
این که خوبه حتی اگر ازدواج کنید شخص میتونه یک سال اول هم نقش بازی کنه و خود واقعیش رو نشون نده ولی ...

بله اتفاقا نظرمن همینه چون خیلی از خصوصیات وخلقیات پنهان را کارشناسان می تونندمشخص کنن وحتی مساله مهمی که در ازدواج ها نادیده گرفته میشه وبعد درزندگی خودش را نشون میده مشکلات واختلات جنسی است که یکی اززوجین در نقطه درطرف مقابل است که واقعا دردسرزا میشه ای کاش در کشورمون قانونی بگذارندکه قبل از ازدواج زوجین چندجلسه مشاوره برن تا اگر مشاورتاییدکردکه بهدردهم می خورندازدواج کنن.

پس همین دیگه،وقتی مرد اطمینان نداشته باشه مدام چک کنه پارانوئید هست که همون بدگمانی و بددلیه.

البته خب این بیماری هم درجه بندی داره که اگر هرچه شدت ان بیشترباشه دیگه زندگی غیرقابل تحمل میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.