2777
2789
عنوان

چطوری با خیانت کنار بیام

215 بازدید | 18 پست

بچه دارم و راه برگشت ندارم لطفا با توجه به شرایطم درکم کن و بعد نظر بده 

از اونجایی که دیوانه وار ناراحتم فقط میشنوم حرفاتونو توان جواب دادن ندارم

بین زمین و اسمون معلقم توان تصمیم گرفتن ندارم کمکم کن ناامیدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعریف کنید تا سبک بشید 

یا باید ببخشیش یا جدا بشی 

بستگی به خودتون و توانتون داره 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خواهر شوهرم تو شرایط شما هست با این تفاوت ک با خیانت همسرش کنار اومده ولی با نفقه ندادن همسرش و بی محلیاش خیر....الان هم خونه مادرشه ....دو پسر داره و دختری داره ک مزدوج شده و بچه داره بنده خدا خواهر شوهرم هنوز ۳۵ سالشم کامل نشده

۱- از ته دلم میخام خدا کمکت کنه و بهت صبر بده

۲- با روانشناس و وکیل همزمان درحال مشورت باش

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

بهت بگم ک هیچ وقت یادت نمیره من بخشیدم و موندم اما هنوزم بعداز گذشت ی سال یادم نشده و ی دوره قرص اعصاب خوردم اما تحمل این سختی بازم بهتر از تحمل طلاق اونم با بچه است🤦🤦🤦

خیانت بدترین درده من شبی که متوجهش شدم کارم به بیمارستان کشید انقد گریه کردم زدم تو سرم خودم انقد جیغ زدم موهامو کندم وسط بیمارستان انقد گریه کردم 

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت