2777
2789
عنوان

شوهر شکاک و یه دندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 92 پست
برخوردش با مردای فامیلتون چجوریه؟ حساسیت داره یا نه، یا مثلا تو یه مغازه برین که طرف پسر جوون باشه چ ...

بشدت حساس.من حق ندارم جواب استوری پسر خالمم بدم.شوهرم پسر عممه

عزیزم اصلا همچین حقی نداره شوهرت  یه وقتی هست شما ازدواج سنتی میکنید و دو طرف از قبل توافق میک ...

دقیقا موافقم منم شوهرم بددل بود انقدر سفت وایسادم و جنگیدم الان تا قله قاف  هم برم حرف نمیزنه 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از حرفات الان چ کاری بکنم در مقابل بی محلیش؟؟

عزیزم شما بهش بگو که باید مسائل رو با صحبت حل کنیم

یا اگر امکانش باشه باهم برید پیش روانشناس که خیلی بهتره(ترجیحا زن باشه)

ولی اگر روانشناس رو قبول نکرد خودتون دوتایی منطقی صحبت کنید بگو من نیاز به استقلال دارم و اصلا من خوشم نمیاد که بین من و خودت فرق بزاری.هر حقی برای خودت قائل میشی برای من هم باااااید قائل شی چون ما داریم باهم وظایف زندگی رو انجام میدیم و حق برابر داریم.اگر خودت ازم اجازه گرفتی منم اجازه میگیرم.اگر تو رمز دادی منم میدم.زن و مرد از نظر من حق برابر دارن

اکر قبول کرد که خداروشکر اگر نکرد و نمیکنه توصیه میکنم جونت رو برداری و در بری. چون این آدم ممکنه اختلال روانی پارانویید داشته باشه از نوع حاد و قابل درمان هم نیست و فقط بدتر میشه 

اگر هم قبول نکرد صحبت کنه که میشه یک کودک که قهر میکنه.نه یک آدم بالغ که با صحبت مسائل رو جل میکنه.و باز مشاوره رو توصیه میکنم

ببخشید خیلیییی ببخشید  اما خب اسم پرستارا بد در رفته  منو نامزدم دیدم خیلی داریم سر گوشی ...

اون میدونه که من اهل خیانت نیستم میخواستم بکنم تو پنج سال دوستی که تعهدی نداشتم اینکارو میکردم

ببخشید خیلیییی ببخشید  اما خب اسم پرستارا بد در رفته  منو نامزدم دیدم خیلی داریم سر گوشی ...

البته ما پرستارهای خیلی خوب وبا ایمان زیاد داریم خب در مواردی هم شایدافرادی تو این شغل مقدس اومده باشند وکارهایی که دون از شان این شغل هست را هم انجام دهند.البته کارشما ونامزدتون درسته دیگه با هم صاف وصادق هستید.

پارانوئیده دیگه😒

اگه دوسش داری مجبوری باهاش بسازی متاسفانه تو نظامیا خیلی ببشتره عموم خودمم اینجوریه زنشو روانی کرده

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ببین دقت کرده باشی بیشتر مشکلاتت سر اینستا ش 

بابا هر دوتاتون حذف کنید زندگی و به کام خودتون تلخ نکنید . 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
الان شما به قشر عظیمی توهین کردید همه جا خوب و بد داره این ذات ادم هاست که مهم هست نه شغل و جنسیت و ...

من اصلا این حرفو خودم قبول ندارم اما خب متاسفانه برای بعضیا بد جا افتاده

ببخشید قصد توهین نداشتم🙏 

شروعِ دوباره سخته، ولی بعضی وقتا واقعا لازمش داری🫀(:
طلاق آخرین راه هست زنذگی خاله بازی نیست بالا پایین داره باید درایت داشت مشکلات رو حل نکرد اگه نشد را ...

درست بخونید بعد محکوم کنید .من هم بهشون گفتم که باید مقاومت کنن تا اصلاح شه 

وای مورد شوهر  این خانم یه بیماری روانی غیرقابل درمان به احتنال زیاد.باید از الان بهش میگفتم که احتمال طلاق هم وجود داره .بهتر از به دنیا آوردن بچه ها و زدن آسیب های جبران ناپذیر بهشونه

ببین دقت کرده باشی بیشتر مشکلاتت سر اینستا ش   بابا هر دوتاتون حذف کنید زندگی و به کام خو ...

اون دیشب از غصه من حذف کرده.من اینستا فقط یه مثاله هزار تا چیز دیگم هس مگ تو اینستا میخوام چیکار کنم

دوست خوب من فقط یک حرف دوستانه شما زندگیتون با عشق و محبت شروع شده خدارو شکر الان هم مشکل چندانی نداری خیلی از من و مایی ک اینجا ب شما به اصطلاح مشاوره میدیدم ولی درواقع اینجوری نیست خودم رو هم مثال زدم ب کسی برنخوره ادم هایی هستیم گاهی پر از درد و عقده که طاقت خوشبختی دیگران رو نداریم و سریع نسخه های آنچنانی میپیچیم برای طرف تا خیلی راحت زندگیش رو داغون کنیم.... عاقلانه رفتار کنید از مشاوره های با تجربه کمک بگیرید من یاد گرفتم زنذگی میدون جنگ نیست متاهلی منیت هم نباید داشته باشه بهترین ها رو برات ارزو میکنم عزیزم 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
اون میدونه که من اهل خیانت نیستم میخواستم بکنم تو پنج سال دوستی که تعهدی نداشتم اینکارو میکردم

البته ببخشیدکه این را میگم مردها البته همه نه اما خیلی هاشون که با دختری دوست میشن اگر منجر به ازدواج بشه این نگرانی را دارن که چون این دختر با من دوست شد از کجا که نیاد با فرد دیگری طرح دوستی وخیانت را نریزه این تفکرها اونا را اذیت می کنه وچون نمی تونن این فکر را به زبان جاری کنن از این طریق که خانم را محدودکنن برمیان که این حس تو خیلی از اقایون هست وحتی خیلی از اقا پسرها حاضر نیستن با دوست دختراشون برای این تصوراتی که دارند ازدواج کنن.

من اصلا این حرفو خودم قبول ندارم اما خب متاسفانه برای بعضیا بد جا افتاده ببخشید قصد توهین ن ...

خواهش میکنم دوست خوب من 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..

خب دقیقا همینو بهش بگو عزیز دلم 

شروعِ دوباره سخته، ولی بعضی وقتا واقعا لازمش داری🫀(: