rrjjjoo مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1841 عنوان وقتی شخصی حالش بده و میگه شب بخیر 222 بازدید | 35 پست ولی تو خوابت نبرده و نگرانشی فردا هم باید بری شیفت بیمارستان 1404/06/16 | 02:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraakhanomm عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1058 ملا تونین بزن تخت بگیر بخوابهیچکس تو این دنیا مهم تر از خودت نیست
rrjjjoo مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1841 ملا تونین بزن تخت بگیر بخوابهیچکس تو این دنیا مهم تر از خودت نیست نمیدونم چیبگم
1388hedieh عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 1681 اگه رابطتتون یکم بهم نزدیکه بهش بگو بیداری اگه دوست داره و نیاز داره باهات صحبت کنه یا میتونی بهش کمکی بکنی یا ن واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
rrjjjoo مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1841 یکی از بدترین حس ها دقیقااولین باره دچارش شدمتاحالا همچین شرایطی برای هیچکس نداشتم یعنی پیش نیومده بود
saraakhanomm عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1058 نمیدونم چیبگم یه روزی به این حرفم میرسی میشینی حرص هم میخوری چرا واقعا برای خودم زندگی نکردم
rrjjjoo مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1841 اگه رابطتتون یکم بهم نزدیکه بهش بگو بیداری اگه دوست داره و نیاز داره باهات صحبت کنه یا میتونی بهش کم ... گف قلبم درد میکنه میرم بخوابم شاید خوب شهمن نتونستم بیشتر از یه حدی قانعش کنم میتونه صحبت کنه راجبش
هعی_چی_بگم_والا عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 3888 با من یجوری حرف میزد گفتم میخواد خودکشی کنهتا صبح بیدار موندم نه جوااب میداد نه چیزیصبح دیدم پیامامو سین زده جوال نداده و دو ساعت بعدش زنگ زد منو مقصر کرد که میخواستی نگران نشیاز چشمم افتادهمونجا فهمیدم هیشکی مهم تر از خودم نیس من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
rrjjjoo مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1841 یه روزی به این حرفم میرسی میشینی حرص هم میخوری چرا واقعا برای خودم زندگی نکردم تاحالا نگران حال کسی نبودممیدونی نگرانیم شبیه نگرانی ماماناشده واقعا عجیبه
rrjjjoo مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1841 با من یجوری حرف میزد گفتم میخواد خودکشی کنهتا صبح بیدار موندم نه جوااب میداد نه چیزیصبح دیدم پیامامو ... درسته هرادمی تجربه ای دارع اما من نگران دوستمم ادم محترمیه میدونم اگ حالش بد نبود نملگفت بهم
saraakhanomm عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1058 تاحالا نگران حال کسی نبودممیدونی نگرانیم شبیه نگرانی ماماناشده واقعا عجیبه میفهمممنم یه عمر اینطوری زندگی کردم غصه همه رو خوردم الان متاسفانه به حال و روزی افتادم با هیچ دارویی خوب نمیشمنه میتونم بخوابم نه غذا بخورمساده ترین کار های روزمرهافسردگی گرفتم خونه ام همیشه داغونهبا همه پرخاش دارم....منکه سال یکبار عصبانی میشدم
هعی_چی_بگم_والا عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 3888 درسته هرادمی تجربه ای دارع اما من نگران دوستمم ادم محترمیه میدونم اگ حالش بد نبود نملگفت بهم چی بگم مجبوری صبر کنیاز آدمایی که بی خبر میذارنت متنفرمببخشید فقط یهو یادم اومد اعصابم خورد شد😂 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
1388hedieh عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 1681 گف قلبم درد میکنه میرم بخوابم شاید خوب شهمن نتونستم بیشتر از یه حدی قانعش کنم میتونه صحبت کنه راجبش ی پیام بزن بهش بگو بیداری اگه بیدار بود بهش زنگ بزن آدما تو زنگ اینا راحت تر میشه باهاش حرف زد بیشتر ازش بپرس قرص بگو بخوره یکم دلداریش بده واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
rrjjjoo مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1841 میفهمممنم یه عمر اینطوری زندگی کردم غصه همه رو خوردم الان متاسفانه به حال و روزی افتادم با هیچ داروی ... عزیزم میفهممت خیلی حس بدیه مخصوصا اگ مداوم باشهریلکس کن مدیتیشن و یوگا هم گزینه خوبیه