2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه رابطتتون یکم بهم نزدیکه بهش بگو بیداری اگه دوست داره و نیاز داره باهات صحبت کنه یا میتونی بهش کمکی بکنی یا ن 

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
اگه رابطتتون یکم بهم نزدیکه بهش بگو بیداری اگه دوست داره و نیاز داره باهات صحبت کنه یا میتونی بهش کم ...

گف قلبم درد میکنه میرم بخوابم شاید خوب شه

من نتونستم بیشتر از یه حدی قانعش کنم میتونه صحبت کنه راجبش

با من یجوری حرف میزد گفتم میخواد خودکشی کنه

تا صبح بیدار موندم نه جوااب میداد نه چیزی

صبح دیدم پیامامو سین زده جوال نداده و دو ساعت بعدش زنگ زد منو مقصر کرد که میخواستی نگران نشی

از چشمم افتاد

همونجا فهمیدم هیشکی مهم تر از خودم نیس

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
یه روزی به این حرفم میرسی میشینی حرص هم میخوری چرا واقعا برای خودم زندگی نکردم

تاحالا نگران حال کسی نبودم

میدونی نگرانیم شبیه نگرانی ماماناشده واقعا عجیبه 

با من یجوری حرف میزد گفتم میخواد خودکشی کنهتا صبح بیدار موندم نه جوااب میداد نه چیزیصبح دیدم پیامامو ...

درسته هرادمی تجربه ای دارع اما من نگران دوستمم ادم محترمیه میدونم اگ حالش بد نبود نملگفت بهم

تاحالا نگران حال کسی نبودممیدونی نگرانیم شبیه نگرانی ماماناشده واقعا عجیبه

میفهمم

منم یه عمر اینطوری زندگی کردم غصه همه رو خوردم الان متاسفانه به حال و روزی افتادم با هیچ دارویی خوب نمیشم

نه میتونم بخوابم نه غذا بخورم

ساده ترین کار های روزمره

افسردگی گرفتم خونه ام همیشه داغونه

با همه پرخاش دارم....

منکه سال یکبار عصبانی میشدم

درسته هرادمی تجربه ای دارع اما من نگران دوستمم ادم محترمیه میدونم اگ حالش بد نبود نملگفت بهم

چی بگم مجبوری صبر کنی

از آدمایی که بی خبر میذارنت متنفرم

ببخشید فقط یهو یادم اومد اعصابم خورد شد😂

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
گف قلبم درد میکنه میرم بخوابم شاید خوب شهمن نتونستم بیشتر از یه حدی قانعش کنم میتونه صحبت کنه راجبش

ی پیام بزن بهش بگو بیداری اگه بیدار بود بهش زنگ بزن آدما تو زنگ اینا راحت تر میشه باهاش حرف زد بیشتر ازش بپرس قرص بگو بخوره یکم دلداریش بده 

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
میفهمممنم یه عمر اینطوری زندگی کردم غصه همه رو خوردم الان متاسفانه به حال و روزی افتادم با هیچ داروی ...

عزیزم میفهممت خیلی حس بدیه مخصوصا اگ مداوم باشه

ریلکس کن مدیتیشن و یوگا هم گزینه خوبیه