2777
2789
عنوان

بچه ها چه مشکلاتی دارین که فک میکنین حل نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 147 پست
دخترها و مخصوصا استارتر  خودتونو دست کم نگیرید  اجازه ندید باهاتون بدرفتاری بشه  م ...

مرسی عزیزم، میشه بگی چه مشکلاتی داشتی که میشد تو دوران عقد حلشون کرد ولی نکردی؟ نامزد من همش سر خونوادش با من بحث میکنه درضمن اونام هی رو مخش میرن 

واقعا بیین حتی همین الان اس داده سر اونا با من بحث میکنه  میگه اونارو پس نداشته باشی منم نمیخوا ...

یبار وقتی دوست بودیم با شوهرم با یکی دعواش شده بود ب خانوادش توهین کرده بودن خیلی عصبانی بود گفت هرکی  ب خانوادم توهین کنه میزارمش زیر پا توام بکنی تورم میزارم زیر پا منم خیلی بدم اومد قط کردم هرچی زنگید ج‌ندادم پیام داد گفتم همین حالا منو بزار زیر پا توکه هنو هیچی نشده ب من این خرفو میزنی بعد ب غلط کردن افتاد‌ دیگه هیچوقت ازین حرفا نزد البته منم خوبم با خانوادش ببین جلو شوهرت چیزی نگو راجبشون یجور رفتار کن انگار خیلی دوسشون داری

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار وقتی دوست بودیم با شوهرم با یکی دعواش شده بود ب خانوادش توهین کرده بودن خیلی عصبانی بود گفت هرک ...

اتفاقا منم بهش گفتم الان که سر بقیه با من دعوا میکنی برو دادمت به همونا گف باشه تو منو دادی به بقیه 

دخترها و مخصوصا استارتر  خودتونو دست کم نگیرید  اجازه ندید باهاتون بدرفتاری بشه  م ...

میشه بگی خ برام جالبه بدونم چه مشکلاتی داری مه میتونستی دوران عقد حلشون کنی!! از تجربه هات بگو بهم

من اولین عشقم بود نمیدونم چیکار میکرد ولی الان خیلی پشیمونه دودلم واسه بخشیدنش تحمل شکست ندارم تو زن ...

یه فرصت دیگه بهش بده 

ولی قرار رسمی (نامزد عقد اینا نکن)

خیلی حواستو جمع کن و به حست اطمینان کن

اگه احساس شک و ناامنی کردی کات کن .درد الان کمتر از آینده اس.

امیدوارم هر چی خیره واست اتفاق بیفته دوستم😍

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
مرسی عزیزم، میشه بگی چه مشکلاتی داشتی که میشد تو دوران عقد حلشون کرد ولی نکردی؟ نامزد من همش سر خونو ...

مثلا راجع به پول .

زیادی قانع بازی در اوردم 

یادش ندادم پول بهم بده 

دو سه سال بعد عروسی همش میجنگیدیم .الان بهترشده خیلی ولی هنوزم تنش هست .

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
اتفاقا منم بهش گفتم الان که سر بقیه با من دعوا میکنی برو دادمت به همونا گف باشه تو منو دادی به بقیه& ...

😃😃

مثلا راجع به پول . زیادی قانع بازی در اوردم  یادش ندادم پول بهم بده  دو سه سال بعد عروس ...

بخاطر همین قضایا جنگ میکردی؟ آخه نامزد من اوایل پول میداد بعدش گف دستم تنگه جور بشه میدم ولی الکی میگفت الان اصلا هیچی نمیده که هیچ خ وقته کلا خرید هم نرفتیم منم خجالت میکشم بگم به غرورم برمیخوره اینم بگم الان دستش بازه ها

[QUOTE=153571629]مشکلات خانوادگی [/QUOTخب بگو یجایی کار گیر آوردم یه شهر دیگه یا اصلا یه کار برا خودت جور کن برو البته اینم بگم اگه از خود بی خود نشی راه خلاف نری اینجوری بزن از خونه بیرون آخه بیشتر پسرا یکم آزاد میشن از راه بدر میشن، درضمن اینم بگم اگه نوجوانی این دوران بیشتر برا همه نوجوانانی که یکم خونشون درهمه پیش میاد ولی به مرور عادت میکنی یا یاد میگری چطو حال خودتو خوب کنی خودتو سرگرم کنی ، میگزره 

خخخ چرا میخندی فک کنم از حرفم خوشش نیومد😁

از اینکه شوهر من انقد فهم داره ک وقتی قهر میکنم اینجوری میگم حداقل میفهمه اشتباه کرده معذرت خواهی میکنه بعضی مردا در این حالتم باز طلبکارن