2777
2789
عنوان

بچه ها چه مشکلاتی دارین که فک میکنین حل نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 147 پست
خانوماخانوما. من سر رابطه جنسی با دوست پسرم ی مشکلی پیش اومد. نگفتم بهش. توروخدا کسی حوصله داره بیاد ...

سعی کن آروم و بدون استرس باشی از کلمات درست استفاده کن که عصبانیت پیش نیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد منم ازدواج  ۳ سال به تعویق انداخت و میخواست رفتارم تغییر بدم و منم نتونستم و چند روز جدااا شدم خیلی سخت بعد چند سال انقدر ریلکس و عادی براش جداییمون که دین عذابم میده ادم پرتوقعی بود هر کاری کردم باز ازم راضی نمیشه شک داشت همش بهم واقعا حل نشدنی بود و اخر حل هم نشد 

وای نامزد منم اینطوریه خ بد عصبی میشه حتی سر چیزای کوچیک فوش بد میده به همه بعدشم تهدید به زدن میکنه ...

عزیزم من همیشه سکوت کردم وقتی عصبی میشه وتند ولی این ی سال اخر دیگه کم اوردم بعضی وقتا جوابشو دادم البته خدایی عصبی میشه ولی بعدش اروم ک شد میاد لز دلم دراره ولی خب ادم قلبش میشکنه اونم من خیلی حساسم. من ۱۱ سال ازدواج کردم اوایل خیلی بدتر بود باز الان بهتر شده

همش سرکاره دیگه . منم همیشه تنهام. خونه مامانم میرم اما خب بلاخره حرف و حدیث و تیکه کنایه هست . بلاخ ...

سعی کن خونه سر خودتو گرم کنی یه کاری پیدا کن بافتنی چیزی کمتر بری خونه مادرت اینا 

بنظرم بشین حضوری جدی باهاش حرف بزن . بدون اینکع  ضعف نشون بدی .  و هرچی بیشتر التماس کنی و ...

باید همین کارروانجام بدم چون واقعادیگه کشش این بلاتکلیفی واعصاب خوردی روندارم 

واسم دعاکنین ک حل بشه 😘😍

خب عزیزای من اکثرا سنتون پایین چرا خودتونو درگیر این رابطه ها میکنین .از زندگیتون لذت ببرید.دوستی با پسرا اونم تو سن کم اونم با پسرای امروزی منفعتی نداره فقط دل شکستن و غصه .

باید همین کارروانجام بدم چون واقعادیگه کشش این بلاتکلیفی واعصاب خوردی روندارم  واسم دعاکنین ک ...

من میفهمم.فقط خودتو وابسته نشون نده. مرد جماعت ظرفیت ندارن

انشالله خوب میشید اشتی میکنین . ولی بعدش درباره ازدواج هم باید مشخص کنه