2777
2789
عنوان

بچه ها چه مشکلاتی دارین که فک میکنین حل نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 147 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون میخواد تموم کنه تو ازش فرصت خواستی فک کنم جاتون عوض شده خب ولش کن بره اصلا مشکل چیه که تومیخوای ...

من باکارهام و رفتارهام اعتمادش رو ازبین بردم و مقصرخودمم واسه همینم خواستم ک بهم فرصت جبران بده 

من مشکلم اینه نامزدم و با نامزدم اختلاف شدیدی داریم همش تو جنگیم البته اون با من جنگ میکنه خودمم اصل ...

یه سوره و دعاهای قرانی هس واسه محبت بین زن و شوهر اونا رو چله بگیر بخون تو مفاتیح نگاه کن یا سرچ کن 

خوشبخت باشی عزیزدلم

مرسی نهربون ،از صمیم قلبم برات بهترینو ارزو کردم ،برات صلوات میدم دوستم هر چی ب صلاحته رقم بخوره ،خدا مطمينم حواسش بهت هست  دوستم💖💖

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
آمین منم خدا خدا میکنم زودتر عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون نامزدم سر لج افتاده اخلاقش بد شده ای ...

حتما بهتر میشه دخالت خانواده ها کمتر میشه

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌
من نمیدونم قضیه در چه حدهر ولی حال بدتو درک میکنم  فقط بخاطر حال خرابت تصمیم غلط نگیر .درد دا ...

من اولین عشقم بود نمیدونم چیکار میکرد ولی الان خیلی پشیمونه دودلم واسه بخشیدنش تحمل شکست ندارم تو زندگی ولی اگه جدی پشیمون باشه چی؟

اینکه همسرم هیچ وقت نمیتونه این زیاد شوخ طبع بودنشو کنار بزاره و یه وقتا توی مهربون بودن جدی باشه.

یکی دیگه از مشکلات غیر قابل حلم نفرت نسبت به مادر و خواهر شوهرمه   

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 
چرا تنهایی عزیزم شوهرت کجاس؟

همش سرکاره دیگه . منم همیشه تنهام. خونه مامانم میرم اما خب بلاخره حرف و حدیث و تیکه کنایه هست . بلاخره تنهام دیگه خیلی تنهام .انقدر تنهاییم عمیه ک گاهی فکر میکنم هیچ وقت تموم نمیشه. و حل نمیشه.

دخترها و مخصوصا استارتر 

خودتونو دست کم نگیرید 

اجازه ندید باهاتون بدرفتاری بشه 

من الان مشکلاتی دارم که تو دوران عقد راحت تر میتونستم درستش کنم 

فکرنکنید بعد ازدواج یهو همه چی اوکی میشه ...

منم عشق و عاشقی داشتم ولی بهتون میگم عقل عقل عقل رو در نظر بگیرید

انشالله همتون خوشبخت بشین😍😍😍😍

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56